Goed geregeld, had alleen zelf voor express zending moeten kiezen, gezien ik van belgie bestel.
claus koen
Niet goed 7/12 besteld op de site stond morgen geleverd nu 17/12 nog steeds niets gezien
xxxx
Site werkt handig, gewenste product was snel te vinden.
Aad van Poppel
Prima snelle levering ondanks de feestdagen-drukte
Duidelijkheid
simone van maldeghem
Beste , het spijt me maar ik kan alleen zeggen ,dat ik het bestelde pakje nog steeds niet ontvangen heb ,besteld op vrijdag 30 november dus voor me moeilijk om een beoordeling te geven ,hopende...Beste , het spijt me maar ik kan alleen zeggen ,dat ik het bestelde pakje nog steeds niet ontvangen heb ,besteld op vrijdag 30 november dus voor me moeilijk om een beoordeling te geven ,hopende dat ik mijn pakje de komende dagen mag ontvangen met beleefde groeten simone van maldeghem gsm 0479725850
stijn
Product na meer dan 2maand nog steeds niet geleverd
Heel slecht, mijn bestelling nooit ontvangen, zogezegd 2x opgestuurd op op twee verschillende adressen, maar nooit toegekomen! Aliexpress is veel meer betrouwbaar!