A FLOREN

Goed snel en eenvoudig

Snel geleverd

N.J.Buitelaar

Was mij onbekend,maar is prima verlopen

Ruime keus voor wat ik zocht

GoeGde ervaring. Mijn bestelling was snel geleverd.

Snelle levering.

Geven misleidende informatie op hun advertenties/ producten. Zodat je een product koopt wat voor jou dan bij geleverd niet eens bruikbaar is.En weigeren dan je geld terugkeren omdat het zogenaamd in... Geven misleidende informatie op hun advertenties/ producten. Zodat je een product koopt wat voor jou dan bij geleverd niet eens bruikbaar is.En weigeren dan je geld terugkeren omdat het zogenaamd in de product informatie staat.

John

Gewoon goed

Zeer klantonvriendelijk en als er eenmaal problemen zijn proberen ze het zelfs niet mee op te lossen.
Regelmatig contact gezocht met hun helpdesk over een eerder probleem dat niet opgelost is. Elke keer weer het antwoord dat ze niet op de hoogte zijn.
Ondertussen is door hun schuld de garantie vervallen waardoor het toestel nog altijd bij hun is en ik het niet terug krijg

Slecht, ik heb nog niets ontvangen

stijn

Niet goed besteld maar nog niets ontvangen

M.W. von Lipwig

Op de website stond binnen "" dagen thuis bezorgd, dit geldde duidelijk niet voor België. Gelieve dit aan te geven.
Ik heb 7 dagen gewacht op mijn kabel en toen deze uiteindelijk aankwam,...
Ik heb 7 dagen gewacht op mijn kabel en toen deze uiteindelijk aankwam, werkte het niet. Ik ben dus genoodzaakt om te retourneren en zal bij een andere winkel kopen

Duidelijke feedback