Andre

Perfect super snel

Zie boven

Andre L

Prima service en bestelling ging goed.

Prijs en kwaliteit

Ad Copier

Goede snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goed verpakt

Een uitstekend pruduct en snelle levering!

Kwaliteit

Philip Verschuren

Bedriegers... betaald en niets ontvangen... Volgens hun mail, moet ik gewoon wachten... een pakje uit Nederland naar Belgie kan toch niet langer dan 20 dagen onderweg zijn?

Geen sterke punten als ze niet kunnen leveren of antwoorden

Jackie

Bestellen was makkelijk en snel verzonden. Ook snel in huis. Helaas had ik een bestelling wat niet 100% werkt. Ik had oortjes voor mijn iPhone 6plus besteld. Ik kan ermee geluid horen maar ik ben er... Bestellen was makkelijk en snel verzonden. Ook snel in huis. Helaas had ik een bestelling wat niet 100% werkt. Ik had oortjes voor mijn iPhone 6plus besteld. Ik kan ermee geluid horen maar ik ben er sinds gister tijdens het bellen achter dat de microfoon niet werkt. Ik had jullie mail ook al verwijderd waardoor ik geen contact meer kon opnemen omdat ik het order nummer niet meer wist :(

Alles werd snel gedaan.

HaBo

Prima service. Keurig op tijd geleverd

Duidelijke website. Snelle levering

Snelle levering en goede service

Zij gaven goede antwoorden waar ik wat aan had

Oplaadkabeltje voor gsm besteld. na 12 dagen eindelijk ontvangen. kabeltje zat los dus onverzegeld in de omslag. kabeltje werkt niet.
kabeltje kostte 7,50€.
geen probleem! retourneren...
kabeltje kostte 7,50€.
geen probleem! retourneren kàn! moet wèl binnen 8 dagen terug zijn. moet wèl express (vanwege risico op verlies en/of laattijdig retour)
kosten retour: 28,70€