Corina

Goede snelle service

Goede website, groot aanbod en snelle bezorging

Van den langenbergh

Doet wat het beloofd snel en betrouwbaar

Snelle verzending en goed verpakt

Heel goede snelle service , duidelijke website.

Duidelijke site

Heel goede snelle service , duidelijke website.

Duidelijke site

Goede service en een snelle levering.

Goede informatie.

Goed product , trage levering

grote keuze

Screenprotector besteld die kapot is aangekomen. Later een nieuwe gekregen maar omdat het toetsenbord die ik ook besteld heb niet goed was, de nieuwe mee retour gestuurd. Nu beweren ze dat ik de... Screenprotector besteld die kapot is aangekomen. Later een nieuwe gekregen maar omdat het toetsenbord die ik ook besteld heb niet goed was, de nieuwe mee retour gestuurd. Nu beweren ze dat ik de kapotte heb teruggestuurd maar die is waarschijnlijk onderweg kapot gegaan (zegt iets over de kwaliteit) kortom, bij elkaar 16,75 euro heeft het gekost (retourkosten en de protector kreeg ik géén geld voor terug) ik bestel hier nooit meer.

J. Baks

Zeer slechte service. Tot tweemaal toe een defect product ontvangen, waardoor ik tot tweemaal toe de retourkosten heb MOETEN betalen (€ 13,90). De verkoper heeft vervolgens zelf de koop eenzijdig... Zeer slechte service. Tot tweemaal toe een defect product ontvangen, waardoor ik tot tweemaal toe de retourkosten heb MOETEN betalen (€ 13,90). De verkoper heeft vervolgens zelf de koop eenzijdig ontbonden, maar de retourkosten terugbetalen - ho maar!
Ik beveel dit bedrijf beslist niet aan. Goedkoop is in mijn situatie een dure koop! Ik heb uiteindelijk u € 13,90 betaald voor een hoop ergernis, want men kent de betekenis niet van "het leveren van een deugdelijk product" en al helemaal niet van het woord "SERVICE".

Geen enkele!

Ruud

Uitstekend artikel voor een uitstekende prima prijs. Ik had een sleev besteld maar vond deze iets te groot. Zag na veel zoeken de juiste grote, heb deze gelijk besteld. De sleev was presies de maat... Uitstekend artikel voor een uitstekende prima prijs. Ik had een sleev besteld maar vond deze iets te groot. Zag na veel zoeken de juiste grote, heb deze gelijk besteld. De sleev was presies de maat die ik zocht. De eerste zending de andere dag retour gestuurd en het geld in korte tijd terug op de rekening gekregen. Alles zonder problemen en snel afgehandeld. Prima service, een AANRADER !!!

Tot heden heb ik al vier sleeves aangeschaft en alle van prima kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

Geen goede ervaring.
Op 17 augustus bestelling geplaats; u 28 augustus e pakje is nog steeds niet geleverd.

Zodra bestelling geplaats een mail om te bedanken en met de noodschap verzonden