Goede service. Snelle levering. In eerste instantie verkeerde kleur Ereader hoesje. Maar goed en snel opgelost. Mooie hoesjes ook.

Thorvald

Prima levering. Alleen de Apple Lightning kabel is geen originele kabel , zoals op de site vermeld. Dit gemeld bij klantenservice. Medewerker geeft aan dat hun leverancier aangeeft dat het... Prima levering. Alleen de Apple Lightning kabel is geen originele kabel , zoals op de site vermeld. Dit gemeld bij klantenservice. Medewerker geeft aan dat hun leverancier aangeeft dat het originele kabels zijn. En daar vertrouwen ze op. In mijn ogen is het misleiding. Geef dan aan dat het om een OEM kabel gaat.

Harrie

Betrouwbaar en snelle levering.

Goede site en degelijke artikelen.

Snel. Brievenbuspakje dus geen onnodige wachttijd. Juiste product. Product voldoet goed.

1e ervaring. indruk uitstekend

alles duidelijk

Rlc klinkenberg

Keurig op tijd,
netjes verpakt .
Zeer tevreden met de artikellen.

Zeer goed

correct en snel

Ted v d Bulk

Fietshouder besteld,levering zoals aangegeven. uitgepakt wat bleek was de fietshouder al kapot, (ritssluiting) opgegeven krijg een nummer voor terug zending, kosten Euro's 6.95 word ik wel mee... Fietshouder besteld,levering zoals aangegeven. uitgepakt wat bleek was de fietshouder al kapot, (ritssluiting) opgegeven krijg een nummer voor terug zending, kosten Euro's 6.95 word ik wel mee geconfronteerd,daar heb ik niet om gevraagd .

Nee helaas niet.

Zeer slecht. Onbetrouwdaar bedrijf. Men probeert n niet werkend, terugestuurd product, nogmaals te verkopen. 123..probeert alles om geen geld terug te betalen. Startende met niet lezen van de inhoud... Zeer slecht. Onbetrouwdaar bedrijf. Men probeert n niet werkend, terugestuurd product, nogmaals te verkopen. 123..probeert alles om geen geld terug te betalen. Startende met niet lezen van de inhoud v d mail waarin de retourzending aangekondigd wordt. Houd zich niet aan regels van t consumenten recht.

Site oogt ok, maar fundamentele informatie over manier van werken is verdekt opgesteld en niet eenduidig.

Zeer snelle levering

Normaal