Niet gehouden aan beloofde leveringstijd

Nuttige producten, redelijke prijs, makkelijk te bestellen.

Samsung oortjes gekocht. Ik twijfelde eerst of de kwaliteit goed zou zijn gezien de prijs. Niks mis mee, zou zo weer kopen.

Geen goede ervaring. langzame levering. product voldoet niet

neen

Kende het bedrijf niet.
Goede service

na telefonisch contact nav email van jullie bedrijf was de afhandeling van de bestelling correct.

Dirk Tempelaar

123BestDeal biedt een uitstekende service en binnen 2 dagen werd het pakket afgeleverd door DHL

Daadkrachtige en snelle service bij problemen met het geleverde product... binnen 2 dagen kreeg ik een nieuwe Powerbank 10000 mAh toegestuurd en dat alles zonder gezeur. DHL was zichtbaar iets... Daadkrachtige en snelle service bij problemen met het geleverde product... binnen 2 dagen kreeg ik een nieuwe Powerbank 10000 mAh toegestuurd en dat alles zonder gezeur. DHL was zichtbaar iets minder voorzichtig omgegaan met mijn pakket wat de verpakking en het product ernstig beschadigde, maar door 123BestDeal keurig werd opgelost, vandaar die vijf sterren.

Diane Thys

Duidelijke en eenvoudige site. Eerlijke prijzen. Vlot te bestellen en te betalen.

duidelijke en eenvoudige informatie.....makkelijk te vinden wat men wil

Marjon

Heb een hoesje voor mijn E-reader besteld. Werd supersnel bezorgd!

Gratis bezorging, snelle levering

Product komt goed overeen met omschrijving en foto’s van de website. Product is op een zaterdag besteld en maandagmiddag al afgeleverd. Snelle levering en fijne service!

Heb al 2x wat besteld en alles is super gegaan! Super service!!

Alles!!

Snel en niet te duur