hans

Waardeloos. Slecht product en slechte service. Twee maal earpods gekocht. Eerste exemplaar viel kapje af binnen een week. Tweede exemplaar viel geluid linker oordopje uit na enkele dagen. Retour... Waardeloos. Slecht product en slechte service. Twee maal earpods gekocht. Eerste exemplaar viel kapje af binnen een week. Tweede exemplaar viel geluid linker oordopje uit na enkele dagen. Retour gestuurd en niets meer van 123BestDeal gehoord. Gebeld en bedrijf beweert de dopjes niet retour te hebben ontvangen. Wat een waardeloze service. Dopjes lijken ook niet echt van Apple te zijn, want met de originele Apple earpods (bij Apple gekocht) in al die jaren nooit enig probleem gehad.

nee geen sterke punten

Snelle levering en goed product

Ik had gezocht op de site voor een hoes voor mijn kobo Clara HD. Er een uitgekozen op basis van de foto’s. Toen de goed binnen kwam bleek deze echter niet te passen. Getoonde foto’s bij product... Ik had gezocht op de site voor een hoes voor mijn kobo Clara HD. Er een uitgekozen op basis van de foto’s. Toen de goed binnen kwam bleek deze echter niet te passen. Getoonde foto’s bij product klopten niet. Bleek een ander apparaat te zijn. En dan blijkt dat al je wat wilt retourneren je zelf voor de kosten op moet draaien!

Goede service en snelle levering

Hoogerwerf

Goed ,snel en goedkoop

Terug gestuurd materiaal. Geld her van speller retourneren

Snelle en correcte levering.

Snel en goedkoop

Anouk Wijnen

Goed geleverd.

Respectloze dienst na verkoop

goedkoop en rap om te leveren, helaas ook waardeloze kwaliteit

Prima, snelle levering

nee, te weinig ervaring met dit bedrijf