Op vrijdag besteld met levering op maandag, maandag in de loop van de ochtend telefoontje de pallet met hout was zoek geraakt bij vervoerder. Nieuwe pallet zou nu op dinsdag geleverd worden, dinsdag...Op vrijdag besteld met levering op maandag, maandag in de loop van de ochtend telefoontje de pallet met hout was zoek geraakt bij vervoerder. Nieuwe pallet zou nu op dinsdag geleverd worden, dinsdag om 12 uur nog niets vernomen dus zelf gebeld ze zouden even checken bij vervoerder en terug bellen. Nu half uur reactie de pallet was weer nergens te vinden ?! nu afspraak gemaakt voor het ongemak woensdag voor twaalf uur levering, welke dan ook om een uur of elf geleverd werd. Al met al koste mij dit drie werkdagen vrij nemen. En wat als ik dinsdag zelf niet had gebeld?? maar goed ze zijn in ieder geval wel telefonisch bereikbaar, en er is uiteindelijk wel geleverd.
jaco
H vd Horst
Stipte levering en prima hout
Pim Akkermans
Prima service
D Winkelman
Top
Karline
Bellen actief om levering door te spreken, indrukwekkend!
Now Your In
Top geleverd
D
Goed hout!
Bakker
Helemaal prima.
Ton Brandenburg
Bestel al jaren mijn hout hier. Altijd prima in orde. De voorlaatste keer leek de hele pallet "afgeroomd". Dit bij mijn laatste bestelling aangegeven. Toen deze werd geleverd bleek er een riante...Bestel al jaren mijn hout hier. Altijd prima in orde. De voorlaatste keer leek de hele pallet "afgeroomd". Dit bij mijn laatste bestelling aangegeven. Toen deze werd geleverd bleek er een riante "kop" op te zitten. Men pakt je klacht dus direct op. En dat is in deze tijd niet vanzelfsprekend meer. Top!!