Alles geleverd volgens afspraak op de gewenste plaats. Perfect! Alleen jammer dat binnen een week wij een aanbod kregen van 5x gratis aanmaakhout bij levering van een hele pallet. Als ik dit...Alles geleverd volgens afspraak op de gewenste plaats. Perfect! Alleen jammer dat binnen een week wij een aanbod kregen van 5x gratis aanmaakhout bij levering van een hele pallet. Als ik dit had geweten had ik even gewacht met bestellen. Jammer.
Andrew Haak
Snelle levering en netjes bezorgd voor de deur
C.Brandes
Ik ben zeer tevreden behalve over een kuub B kwaliteit eikenhout die ik vorig jaar een keer besteld heb.. Nu staat er bij die omschrijving dat er plm.20% vocht inzit en dat je het beter voor 'groot'...Ik ben zeer tevreden behalve over een kuub B kwaliteit eikenhout die ik vorig jaar een keer besteld heb.. Nu staat er bij die omschrijving dat er plm.20% vocht inzit en dat je het beter voor 'groot' stoken kan gebruiken, maar dat stond er vorig jaar in mijn beleving niet bij. Sommige stukken sissen in de kachel en branden lastig.
Eelco
Prima, echt droog hout, gemakkelijk te stoken
Fam. Haakman
Vlotte levering voor de deur en pr4ima droog hout.
w.f.wijnbelt
prima
Gerco
Prima service, komen goed afspraken na en zeer nette prijs
Delftse Stadsbrouwerij De Koperen Kat
Eenvoudig en snel een flinke bos hout voor de deur
A. van Mulligen.
Goed droog hout. Het wordt ook netjes op tijd geleverd door de transporteur. (Tielbeke)