Pim en Trudy Rosielle

Moe maar voldaan kijken we naar ons houthok.
Blij verrast ook want van het eerste tot het laatste blok was het prachtig hout. Geen rare stronken die je nergens in je hok kwijt kunt.
Het...
Moe maar voldaan kijken we naar ons houthok.
Het was een hele uitgave weer maar denk zjn geld meer dan waard.

Chapeau voor deze zending hout

Reactie 123hout.nl:

Hier krijgen wij een grote glimlach van op ons gezicht, bedankt voor deze mooie woorden! Jullie hebben het al een keer warm gekregen door het hout en straks begint het échte genieten wanneer het in... Hier krijgen wij een grote glimlach van op ons gezicht, bedankt voor deze mooie woorden! Jullie hebben het al een keer warm gekregen door het hout en straks begint het échte genieten wanneer het in de kachel ligt. Veel stookplezier gewenst en nogmaals bedankt voor uw review!🔥

Pmh

Vriendelijk en behulpzaam

Deric

Makkelijk hout kopen

JF Sundermann

In goed overleg snelle levering op gewenste locatie

Hans Hendrikse

Correctie firma

I. Van gelder

Halve pallet besteld voor eerste x bij 123. Berkenhout ovengedroogd.
Het hout was slecht gestapeld en stukken waren licht van gewicht, dus snel opgebrand ben ik bang. Jammer!!!

Reactie 123hout.nl:

Bedankt voor uw review en voor uw bestelling bij 123hout! We zijn benieuwd naar uw ervaring met het stoken van het berkenhout! Veel stookplezier gewenst!

Sido de Vries

Geleverde hout van prima kwaliteit, pallets waarop het geleverd werd waren stabiel.
Pallets waren, door beperkte breedte, niet te plaatsen op plaats van bestemming.
Aflevering NIET op...
Aflevering NIET op afgesproken dagdeel, terwijl daarvoor extra betaald was.

Reactie 123hout.nl:

Bedankt voor uw eerlijk review. Helaas is uw bestelling inderdaad niet binnen het afgesproken en betaalde dagdeel bezorgd. Hierover hebben wij telefonisch contact gehad en de toeslag die u daarvoor... Bedankt voor uw eerlijk review. Helaas is uw bestelling inderdaad niet binnen het afgesproken en betaalde dagdeel bezorgd. Hierover hebben wij telefonisch contact gehad en de toeslag die u daarvoor betaald heeft, hebben wij aan u teruggestort. Nogmaals excuses voor het ongemak!

DB

Bestelling ging prima, aflevering zou van tevoren overlegd worden wat niet gebeurd is, chauffeur was top. Het zijn veel kleine stukken hout, veel stronken/knoesten etc.

Reactie 123hout.nl:

Bedankt voor uw eerlijke review. Jammer om te horen dat u niet geheel tevreden bent over de communicatie en het ontvangen hout. Daar willen we graag van leren! Mocht u daar nog inhoudelijk op in... Bedankt voor uw eerlijke review. Jammer om te horen dat u niet geheel tevreden bent over de communicatie en het ontvangen hout. Daar willen we graag van leren! Mocht u daar nog inhoudelijk op in willen gaan, dan mag u ons altijd een e-mail sturen naar info@123hout.nl.

V Zijl

Vlotte levering, goed, droog hout

Reactie 123hout.nl:

Dank u wel voor uw review! Veel stookplezier gewenst!

Hein Stienstra

Als vanouds, prachtig hout en een keurige aflevering. Prima communicatie met het kantoor.

Reactie 123hout.nl:

Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden!