Cees van Eijk

Ervaring is goed het hout is wel heel duur

Reactie 123hout.nl:

Bedankt voor uw review! De houtprijzen zijn vergeleken met eerder inderdaad nog hoog, gelukkig is het al wat gedaald ten opzichte van vorig jaar. We willen u bedanken voor uw bestelling en veel... Bedankt voor uw review! De houtprijzen zijn vergeleken met eerder inderdaad nog hoog, gelukkig is het al wat gedaald ten opzichte van vorig jaar. We willen u bedanken voor uw bestelling en veel stookplezier wensen!

Sytze

Goede, persoonlijke service, maar heb wel mijn twijfels bij het hout. Ik heb het idee dat het nu van mindere kwaliteit is dan 2 jaar geleden; het hout is veel minder zwaar en zal dus ook sneller... Goede, persoonlijke service, maar heb wel mijn twijfels bij het hout. Ik heb het idee dat het nu van mindere kwaliteit is dan 2 jaar geleden; het hout is veel minder zwaar en zal dus ook sneller verbranden / op zijn.

Haasbroek

Zeer goed

Dank u wel!

Jan Kakes

Prima - snel en goed afgeleverd, mooi hout

Martijn

Goed en betrouwbaar

Chris

Afgelopen week 1,5 pallet hout besteld. Na onze bestelling was het binnen 48 uur in huis. Vooraf heb ik even telefonisch advies gevraagd omdat ik toch even zeker wilde weten wat de verschillen... Afgelopen week 1,5 pallet hout besteld. Na onze bestelling was het binnen 48 uur in huis. Vooraf heb ik even telefonisch advies gevraagd omdat ik toch even zeker wilde weten wat de verschillen waren. Misschien kunnen jullie de verschillen tussen de houtsoorten nog explicieter maken. Verder was dit echt een hele fijne ervaring. Ook een fijne bezorgdiensten trouwens!

H Schaafsma

Hout is prima en snelle levering. Alleen communicatie over de levering was zeer gebrekkig en is erg voor verbetering vatbaar

Reactie 123hout.nl:

Bedankt voor uw eerlijke review. We zijn blij dat u tevreden bent over het hout en over de snelheid van de levering! U geeft als feedback dat de communicatie over de levering beter kon, we zijn erg... Bedankt voor uw eerlijke review. We zijn blij dat u tevreden bent over het hout en over de snelheid van de levering! U geeft als feedback dat de communicatie over de levering beter kon, we zijn erg benieuwd naar uw ervaring daarin en wat beter zou kunnen. Voelt u vrij om dit via een e-mail aan ons te laten weten: info@123hout.nl. We wensen u in ieder geval veel stookplezier toe!

van Schaijk

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Reactie 123hout.nl:

Bedankt voor uw mooie woorden!

Wil

Uitstekend!

Dank u wel!

T.van der Willik.

Goed. Ik bestel al jaren lang bij 123hout tot tevredenheid. Wel is het de laatste paar keren voorgevallen dat de stukken hout erg groot en lomp zijn, zodat ik ze nog een keer moest kloven. Voor u... Goed. Ik bestel al jaren lang bij 123hout tot tevredenheid. Wel is het de laatste paar keren voorgevallen dat de stukken hout erg groot en lomp zijn, zodat ik ze nog een keer moest kloven. Voor u wel iets om op te letten.

Reactie 123hout.nl:

Bedankt dat u al jarenlang bij ons uw haardhout koopt, daar zijn we trots op! Daarnaast ook bedankt voor de eerlijke feedback w.b. de grootte van de blokken hout. We wensen u veel stookplezier toe!