W Wiersum

Goede afspraken mee te maken

Reactie 123hout.nl:

Dat vinden we ook erg belangrijk, fijn om te lezen dat u het zo ervaren heeft. Veel stookplezier gewenst!šŸ”„

Henk Velthuijsen

Betrouwbaar, goede levering

Dank u wel!šŸ”„

Pol

Mooi beukenhout en vlotte levering op de afgesproken dag.

Reactie 123hout.nl:

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw review en veel stookplezier gewenstšŸ”„

AndrƩ

Snelle service, mooi hout

Reactie 123hout.nl:

Bedankt voor uw review, veel stookplezier gewenstšŸ”„

Brunie

Goede service en kwalitatief goed hout

Reactie 123hout.nl:

Hier worden we blij van, dank u wel!!šŸ”„

Evert Handgraaf

Tot de laatste levering zeer tevreden, echter bij de laatste levering was de pallet in de vrachtwagen gekanteld. Doordat er geen folie omzat konden de chauffeur en ik alles op de hand uitruimen!

Reactie 123hout.nl:

Ai dat is vervelend om te lezen, het is niet de bedoeling dat een pallet op deze manier bezorgd wordt. Onze excuses hiervoor! Bij een volgende levering zullen we hier extra scherp op zijn! Alsnog... Ai dat is vervelend om te lezen, het is niet de bedoeling dat een pallet op deze manier bezorgd wordt. Onze excuses hiervoor! Bij een volgende levering zullen we hier extra scherp op zijn! Alsnog veel stookplezier gewenstšŸ”„

Ronnie

Alles goed verlopen

Reactie 123hout.nl:

Dat is erg belangrijk! Veel stookplezier gewenstšŸ”„

John Roem

Tijdige levering en prima kwaliteit hout.

Reactie 123hout.nl:

Fijn om te lezen, dank u wel!šŸ”„

Astrid

Prima !!! Zeer grote pallet met mooi eikenhout keurige chauffeuse , ik ga hier zeker weer bestellen . Ook keurig een telefoontje van 123 hout dat de pallet niet over het grond kon .
123 hout is...
123 hout is ook zeker de goedkoopste .

Reactie 123hout.nl:

Dank u wel voor uw onwijs mooie woorden, daar worden we erg blij van! Veel stookplezier gewenstšŸ”„

Willy Frings

Goed vlugge levering beveel ik aan

Dank u wel!šŸ”„