Karin

Persoonlijk over het product echt geen klagen. Maar zeker wel over de levertijd deze duurden veel te lang. Heb hem begin november besteld eind dec pas binnen. Dus wil je goedkoper uit zijn en ben je... Persoonlijk over het product echt geen klagen. Maar zeker wel over de levertijd deze duurden veel te lang. Heb hem begin november besteld eind dec pas binnen. Dus wil je goedkoper uit zijn en ben je bereid om lang te wachten dan zou ik zeggen zeker hier bestellen. Wil nog wel melden las veel revieuw 's over dat klanten service aan telefoon niet vriendelijk waren maar heb mev aan de telefoon gehad en die was echt maar dan oprecht heel vriendelijk. Als de levertijd korter zou zijn dan had ik 5 sterren gegeven maar nu krijgen ze er maar 4

Klantenservice vriendelijk
Prijs kwaliteit helemaal top

Bezorging sneller en mocht het langer duren dat je dan op de hoogte gehouden wordt

Michel Berghs

Prima jaloezieën en vrij eenvoudig te monteren. Ik ben voor een drieluik gegaan omdat ik in de woonkamer 3 ramen heb die samen te breed waren voor 1. De jaloezieën hangen goed, zijn zeer mooi en... Prima jaloezieën en vrij eenvoudig te monteren. Ik ben voor een drieluik gegaan omdat ik in de woonkamer 3 ramen heb die samen te breed waren voor 1. De jaloezieën hangen goed, zijn zeer mooi en eigenlijk is 3 naast elkaar nog veel mooier dan 1 lange; vaak zet ik namelijk alleen de middelste volledig open. Maatgarantie niet hoeven te gebruiken, maar wel fijn om voor dat luttele tientje de gemoedsrust te hebben dat als ik het meten had verpest dit opgelost was geworden zonder grote kosten. Maar eigenlijk ben ik blij dat het niet nodig was.

Mooi, eenvoudig monteren.

De intervallen tussen de jaloezieën is niet gelijk, dit valt op bij mijn 3 jaloezieën naast elkaar. Echter is het niet héél storend.

Mick

Snelle levering en precies zoals besteld

Staaltjes opgestuurd

Ik had er geen afdekkapjes bij de rolgordijnen. Blijkbaar moet ik dit apart bestellen

Flaskamp

Snel

Op de hoogte houden van levering tweede jaloezie.

Eelco

Makkelijk bestellen en snel geleverd zoals de vorige keer

Goede prijs kwaliteit verhouding

De afwerklatten waren iets te lang, heb die zelf moeten inkorten

Goed, luxaflex was wel iets langer mja het hangt al en geen last van

Snel, goedkoop vooral

Telefonisch bereiken maar goed per mail had ik binnen dag reactie

Lingier

Uitstekend

Snel en volledig op maat!

Jfgpeeters

Dit is 3 6604GKe keer. Nooit geen problemen gehad.

Volhouden deze performance

Duidelijke website, goede prijskwaliteit verhouding en.....snelle levering.

Laar v

Top geregeld, de afgesproken levertijd klopte.

Levering volgens afspraak.

Zorg ervoor dat de koerier er netjes mee omspringt…

Jansen

Zeer goede service en nette producten.

Nette levering, volledig product, makkelijk te bevestigen, genoeg beugels meegeleverd.

Besturing werkt in het begin stroef, zijkant van de jaloezieën is houtkleurig en niet zwart. Hier