Sieta

Tevreden.

De monsters waren snel binnen en netjes op een A4 geplakt.
De plisségordijnen zien er netjes uit en passen goed.

Kleur van de te kiezen profielen, waren gekleurde vierkante hokjes en kleur was daardoor niet duidelijk. Was beter geweest als er foto's van de verschillende profielen bij stonden.

Maarleveld

Zeer slecht, bestelling gedaan via bestellijst op site. Jaloezie geleverd zonder kantel en optreksysteem.
Telefoon wordt niet opgenomen, terugbelverzoek wordt geen gehoor aan gegeven en via chat krijg ik te horen dat het niet geretourneerd kan worden of geld terug en dat het ze spijt.
Het is overduidelijk hun fout maar ik zit met een product waar ik niks aan heb en mijn geld ben ik kwijt. Ook op mail wordt niet gereageerd. Ik raad iedereen af om met dit bedrijf in zee te gaan.
Ben enorm boos en teleurgesteld.

Netjes verpakt geleverd

Op de site kun je netjes invullen wat je wil maar er wordt niet gezegd dat het op die manier niet kan, ook later wordt je niet geïnformeerd dat hetgeen wel als bestelling geaccepteerd wordt, niet... Op de site kun je netjes invullen wat je wil maar er wordt niet gezegd dat het op die manier niet kan, ook later wordt je niet geïnformeerd dat hetgeen wel als bestelling geaccepteerd wordt, niet gemaakt wordt. Je krijgt dus iets wat niet besteld is en het kan vervolgens niet geretourneerd worden. Zeer slechte site informatie.

Griet Jansen

SUPER TEVREDEN

Kwaliteit aan een lage prijs

Geen enkel verbeterpunt. Doe zo voort!

Pascal

Keurig op maat gemaakt en geleverd

Maatwerk tegen normale prijzen

Leverdatum website klopte niet met de bevestigingsmail

Adriana

Geen probleem

Goed prijs/kwaliteit verhouding

M. de Wijs

Heldere uitleg over opmeten, montage etc. Product is kwalitatief goed, zoals weergegeven middels de toegestuurde monsters

Snelle service, monsters voor de juiste kleur, kwalitatief mooi product

Eigenlijk niet

Hans Sterrenburg

Alles correct en op tijd geleverd en kwaliteit Super

Alles super

GeenAlles duidelijk

Reinsma

Goed. Uitleg goed. Product past goed. Kwaliteit lijkt dik in orde maar de tijd moet dat uitwijzen.

Uitleg hoe en wat

Nvt

Jacqueline Coppes

Prima service

Ruime keuze in alle prijsklasse

Nvt

Vriens

Prima kwaliteit en goede service

Goede communicatie

Ga zo door