René

Precies zoals omschreven ,ben er zeer content mee.

Contact ,levering ,juiste materiaal

Oosterling

Goede ervaring. Op maat gemaakte duo rolgordijnen besteld. Snel geleverd en goede kwaliteit

Snek geleverd, goede kwaliteit

Linda Huisman

Goeie ervaring

Duidelijke tips voor het goed opmeten van de raambekleding

Nvt

Joris

Snelle levering. Maatwerk was goed. Kwaliteit in orde.

Goeie kwaliteit en maatwerk product.

Meegeleverde handleiding is erg onduidelijk. Naast dat deze alleen in het engels is was deze onnodig gecompliceerd. Het hangen van de jaloezieen stelde eigenlijk helemaal niks voor maar de slechte... Meegeleverde handleiding is erg onduidelijk. Naast dat deze alleen in het engels is was deze onnodig gecompliceerd. Het hangen van de jaloezieen stelde eigenlijk helemaal niks voor maar de slechte handleiding maakte het onnodig lastig. Een simpele handleiding met een paar plaatjes zou voldoende zijn.

Jm van der Poel

Zeer goed

Prima informatie vanaf productie tot aan controle en verzending Top.

Nvt

M.M. Damen - van Damme

Ben erg blij met mijn dubbele rolgordijn.
Op tijd geleverd.

Ik vond het fijn dat ik eerst een monster kon aanvragen zodat ik het product kon voelen en zien.

Meijnee

Denice Kruisbergen

Goede kwaliteit, goede service!

Zeer goede prijs, voor goede kwaliteit

Maria

Alles goed geregeld.

Binnen 2 weken in huis.

Geen verbeterpunten

Toos van de Port

De start was niet zo goed, lang moeten wachten op de stalen...daarna is alles heel goed en correct verlopen. Nu hebben we bij de tweede bestelling iets vergeten te bestellen hopelijk wordt dit ook... De start was niet zo goed, lang moeten wachten op de stalen...daarna is alles heel goed en correct verlopen. Nu hebben we bij de tweede bestelling iets vergeten te bestellen hopelijk wordt dit ook snel opgelost...de jaloezieën zijn van topkwaliteit!

Toch wel de snelle levering, twee bestellingen geplaatst en allebei vroeger geleverd dan verwacht...

Via de telefoon verschillende keren proberen te bellen maar steeds weer in gesprek toon... je kunt ook niet inspreken op bv de voile mail