J

Goede ervaring omdat product conform bestelling is en goed verpakt verstuurd wordt.

Makkelijke bestel tool.

Toch iets sneller leveren, korting geven aan zeer goed klanten (waaronder ik). Belonen dat je vertrouwen hebt in product en weer voor veel geld opnieuw bestelt. -Dank voor bestelling- briefje in... Toch iets sneller leveren, korting geven aan zeer goed klanten (waaronder ik). Belonen dat je vertrouwen hebt in product en weer voor veel geld opnieuw bestelt. -Dank voor bestelling- briefje in doos is tip.
Aangeven in mail welk deel van de order binnenkomt als het gesplitst wordt. Ik kreeg niet de juiste foto’s in mail die bij levering hoorden, daarom contact met klantenservice wat eigenlijk niet nodig is als je de juiste info hebt. De bijgeleverde schroeven zijn wel van slechte kwaliteit. Bij schroefboren snel een gat ipv een kruis

Geurts

Goede kwaliteit en hele goede prijs! Duidelijke terugkoppeling betreft van bestel proces en duidelijke handleiding om plissé gordijnen op te hangen.
We zijn dik tevreden!

Goede producten

TVdW & JVH

Goedkoop = Duurkoop | Geen klantenservice

- Goed en degelijk materiaal
- Het zwarte plisségordijn is mooi diepzwart
- Vriendelijke klantenservice

- Geen gratis klantenservice vanuit België
- Geen gratis klantenservice vanuit België
- De instructies voor het opmeten van plisségordijnen voor een kiepraam waren verwarrend en inconsistent: De montage-instructies en meetinstructies kwamen niet overeen, en het was onduidelijk of je 'in de dag', 'in het raamkozijn' of 'op de glaslat' moest selecteren bij de installatie-optie.
- Hoewel de klantendienst vriendelijk was, hadden ze geen kennis van hun producten & processen. (Er werd afgesproken een extra onderdeel op te sturen en dat we de exacte maat mochten doorgeven opdat zij er dan enkele millimeters konden af doen zodat het past in het raam, maar dit werd niet gedaan.)
- We werden doorverwezen naar het magazijn, maar daar hebben we tot op heden nooit iets van gehoord.

Janet van der heide

Wij zijn echt super tevreden over het resultaat.
Alles is perfect verlopen met de kleur en maten alles goed!! Ook was de bestelling best snel klaar.

Kwaliteit kleur en de stof is gewoon super

Omdat wij 7 verschillende maten hadden, is het best wel handig om dan even de maten op de verpakking te zetten, we moesten eerst uitzoeken waar welke moest, want bij sommige was er een paar cm... Omdat wij 7 verschillende maten hadden, is het best wel handig om dan even de maten op de verpakking te zetten, we moesten eerst uitzoeken waar welke moest, want bij sommige was er een paar cm verschil. Vandaar het misschien even op de verpakking te noteren.

Fred

Niet duur, maar alle waar naar zijn geld. Slappe constructie. Touwtjes laten los, knoppen van de touwtjes springen los en laten zakken van de jalouzie bijna niet mogelijk. Bellen heeft geen zin,... Niet duur, maar alle waar naar zijn geld. Slappe constructie. Touwtjes laten los, knoppen van de touwtjes springen los en laten zakken van de jalouzie bijna niet mogelijk. Bellen heeft geen zin, want je wordt lang in de wacht gezet.Waardeloos.

Beter materiaal leveren

Natasha

Luxe flex besteld. Ontvangen met half onderdelen (NIET COMPLEET)Meer dan 10keer gebeld onbereikbaar. Mail wordt niet reageert.

HEEL GOED IN ONBEREIKBAAR ZIJN

Complete artikelen opsturen

Lilian

Dit was mijn 2e bestelling en alles is TOP

Maten, levering, communicatie

Marcel

Handig en goede kwaliteit

Makkelijk online te bestellen

De tracking info van de bestelling. De link in de mails werken niet en tot de dag voor levering weet je helemaal niks.

HA van der Linden

Mooi rolgordijn, vlotte levering

Keuze mogelijkheden, ook bij het op maat maken.

Geen, fijne bezorger ook.