A.r.Houwing

Konstante kwaliteit

Diaine Sacha

Goede ervaring

gemakkelijk te bestellen, levering zoals voorzien, duidelijke communicatie

Adank

Alles volgens afspraak. Correcte levering. Prima werk

Duidelijk

Had alleen problemen met betaling en daardoor geen bevestiging mail

H van den Belt

Zending is 6 juni geleverd. Alle 6 jaloezieën keurig en deugdelijk verpakt in 1 doos. Alles gemonteerd en de maatvoering is perfect. Zeker aan te bevelen dit product.

Zeer correcte en duidelijke afhandeling

Prima voor elkaar

paul markus

Snel geleverd

snelle levering

Ed

Super

Houden goed op de hoogte het verloop....

Ria Wijman

Goede site met bijna alle info, telefonisch contact prima, bestellen gemakkelijk.

Mooie en kwalitatief goede bamboe jaloezieën

De levering, voorafgaand door een track&tracecode en de precieze datum en tijd zoals vermeld in de tekst na betaling, kwam plots en onverwachts toen ik toevallig thuis was. 1 of 2 dagen na de... De levering, voorafgaand door een track&tracecode en de precieze datum en tijd zoals vermeld in de tekst na betaling, kwam plots en onverwachts toen ik toevallig thuis was. 1 of 2 dagen na de bestelling dus wel lekker snel. Op een van de 3 afdeklatten ontbraken de klittenband plakstrips, dus moeten bijkopen bij de klusmarkt. En de bijgeleverde handleiding om ze juist op te hangen was voor metalen jaloezieën en onduidelijk. Mijn zoon heeft op de site van een andere leverancier de juiste handleiding gevonden.
Telefonisch niet altijd even goed bereikbaar.

Eva

Snelle levering, goed verpakt

Prijs

Jan Rupke

Wij hebben bij 123jaloezie twee rolhorren besteld en deze werden door KEJE B.V. gemaakt en geleverd.
Wel geleverd op een verkeerd adres, maar dat was nog niet alles, ze werden gewoon in de regen op een container gelegd in een verkeerde straat.
KEJE zei alleen dat ze geleverd waren en daar konden we het mee doen.
Gelukkig wonen we in een dorp en was onze naam nog leesbaar en zo kregen we toch nog alles binnen.
Toen we ze op wilden hangen, bleek het geheel verkeerd om gemonteerd te zijn.
123Jaloezie geeft geen antwoord op onze 11 mails en KEJE zegt dat we geen klant zijn en weigert het te herstellen, zonder opdracht van 123Jaloezie
Dit is echt geen manier van zaken doen, maar te triest voor woorden.

Beloven veel, maar doen weinig.

Reageer gewoon op onze mails en klachten.
Zowel 123Jaloezie als KEJE

Aranka

Tijdje terug een verduisterend rolgordijn op maat bij jullie besteld waar ik erg blij mee ben. Vandaag zijn mijn 2 raamhorren op maat binnen gekomen waar ik ook erg tevreden mee ben.

Bij vragen kan je altijd online contact zoeken wat erg fijn is.