Roselle

Jaloezieën besteld, maar voldeed niet aan onze verwachting. De kwaliteit is achteruit gegaan. Voorheen was de afwerklat magnetisch, nu bevestig je het met klittenband. De afwerklat was ook niet mooi... Jaloezieën besteld, maar voldeed niet aan onze verwachting. De kwaliteit is achteruit gegaan. Voorheen was de afwerklat magnetisch, nu bevestig je het met klittenband. De afwerklat was ook niet mooi gelakt. Hierop hebben we een klacht ingediend. Het duurde lang voordat dit werd opgepakt. We wilden een nieuwe afwerklat. Ze boden als oplossing verf aan, om de lat aan te stippen. Dit was voor ons eigenlijk geen goede oplossing. Toen hebben wij als oplossing geopperd om de andere kant van de afwerklat te gebruiken, maar dan zouden ze wel verf en nieuwe klittenband bevestiging moet leveren. We kregen na een aantal weken iets opgestuurd waarvan we niet weten wat het was (plastic kapjes of zijkanten). Hierna weer geklaagd en kregen we eindelijk na weer een aantal weken de verf en nieuwe klittenband bevestiging. Hoewel we niet tevreden waren over de producten. Besloten we toch een aantal dagen geleden een nieuwe bestelling te plaatsen, omdat we anders verschillende jaloezieën zouden hebben. Nu hebben ze een een actie waarbij je extra korting krijgt. Hierop hebben wij een bericht naar de klantenservice gestuurd of ze uit coulance het verschil zouden kunnen verrekenen. Dit willen zij niet doen. Ze zijn het natuurlijk niet verplicht, maar het zou wel klantvriendelijk zijn geweest. Andere leveranciers zijn klantvriendelijker en hebben kwalitatief betere producten. De kwaliteit van 123jaloezie is echt achteruit gegaan. Daarom zal ik dit bedrijf niet meer aanraden en bij een volgend project zal ook niet meer producten bij hun kopen.

Goedkoop, maar dat betekent dus ook duurkoop.

Aftersales en klantenservice kunnen beter. Ook de kwaliteit van de producten moet beter.

J Peters

Goede service

zeer goed verpakt, verduisterend rolgordijn, keurig geleverd, en werkt perfect

Ga zo door

Arjo Post

Bamboe jaloezie besteld, 1 gescheurde lamel, 2 lamellen met gaten, onduidelijk hoe zijgeleiding te monteren, materiaal en montagehandleiding incompleet

snel reactie via mail maar inhoudelijk stug

zet een eindresultaat van een jaloezie met zijgeleiding op de website want ik vond het gemonteerde resultaat tegenvallen

J.Nelemans

Top

Goede omschrijving website ,tips inmeten ,goed op de hoogte houden klant,goed bericht wanneer bezorgd,goed mooi product ,zeer scherpe prijzen

Liepen even te zoeken hoe te bevestigen,op website mooie links deze werkte alleen niet,misschien even naar kijken.Of wellicht link naar instructies sturen via email.Uiteindelijk zijn we er uit... Liepen even te zoeken hoe te bevestigen,op website mooie links deze werkte alleen niet,misschien even naar kijken.Of wellicht link naar instructies sturen via email.Uiteindelijk zijn we er uit gekomen.En hangt hij goed.

Klaas

Product lijkt prima. Communicatie over en met verzenden kon beter.

Geen idee

Zie eerste reactie

Arno Holtkamp

Onlangs jaloezieën en rolgordijnen besteld. Destijds zeer goede ervaringen gehad, maar dit is de laatste keer dat ik bij 123jaloezie een bestelling geplaatst heb.

De kwaliteit van de...

De kwaliteit van de rolgordijnen en de perfect fit rolgordijnen is ronduit slecht. De stof is naar mijn mening te kort afgesneden waardoor er veel licht langs de rolgordijnen komt. Daarnaast lopen de perfect fit rolgordijnen heel erg stroef, blijft het rolgordijn daardoor hangen en komt er heel veel licht langsheen, doordat deze low budget is afgewerkt.

Dit was de reactie vanuit 123jaloezie na meermaals contact:
“We begrijpen je punt volledig, want dit is niet de eerste keer dat we dit soort zorgen ontvangen.

Het gaat er niet om dat we de remake niet willen versturen, het gaat erom dat als we de remake versturen, dat dezelfde specificatie zal zijn omdat dat standaard is.

Yuan”

Als het al niet de eerste keer is dat ze dit soort zorgen ontvangen, dan zou ik deze rolgordijnen uit mijn assortiment halen en mij richten op de jaloezieën waar ze wel goed in zin. Of de jaloezieën ben ik zeer tevreden, maar de kwaliteit van de (perfect fit) rolgordijnen en de wijze waarop ze deze klacht behandelen is naar mijn mening beschamend.

Goede Jaloezieën

Stop met het leveren van naar mijn mening slechte kwaliteit (perfect fit) rolgordijnen

Edwin Zwaan

Top product en vriendelijke hulp

Antwoord snel

Iets meer of duidelijkere info over de lever datum

Magda

Snelle en goede levering

CG Pronk

Goed netjes geleverd

Goed product

Jammer frontpaneel niet meer is voorzien van magneten .