Marloes

Duidelijke informatie, snel geleverd, mooie producten, ik ben tevreden over de prijs/kwaliteit

Handleiding in het NL erbij geven, heb deze nu opgezocht via de website, gelukkig stond deze daar ook.

Nico

Goed product,snelle levering.

Duidelijkheid op de website.

Mireille

Supet

Vlugge reactie, hulpvaardig

Stéan Gerards

Waardeloze service bij klachten

Jaloezieën prima kwaliteit

Inmeetservice was binnen 3 minuten weer buiten. Geen probleem natuurlijk maar nu is de kwaliteit van de horren in dubbele openslaande deur waardeloos. De monteur wie kwam inmeten heeft een staander... Inmeetservice was binnen 3 minuten weer buiten. Geen probleem natuurlijk maar nu is de kwaliteit van de horren in dubbele openslaande deur waardeloos. De monteur wie kwam inmeten heeft een staander bedacht in het midden van de openslaande deuren. Deze kunnen daar niet worden bevestigd d.m.v. de plakstrip. Tevens is het frame veel te breed en komt bedekt deze onze inbouwspots.. Als je hier dan vervolgens een oplossing voor wilt bedenken kun je weken wachten op een fatsoenlijke oplossing.

René

Uitstekende online winkel, mooie kwaliteit

Kwaliteit, service, after sales

Nelly Essebaggers

Ik ben super tevreden mooi en snel geleverd

Snel klaar en goede kwaliteit

Wij zijn tevreden

Erwin

Product en levering👍🏻

Via de chat snel en goed reactie

Levertijd van 10 dagen, best veel

Danielle

Mooi product voldoet aan mijn verwachtingen

Staat duidelijk aangegeven

De chat functie was erg klantonvriendelijk en nutteloos hierdoor overwoog ik elders mijn bestelling te plaatsen.
Ik koos voor de chay functie omdat telefonische bereikbaarheid slecht was....
Ik koos voor de chay functie omdat telefonische bereikbaarheid slecht was. Uiteindelijk toch de klanten service gesproken en daar werd ik goed geholpen.

Mulders

Mooie producten. Overzichtelijk. Fijn dat je gratis sample's kan aanvragen

Levertijd is vrij lang.

Thuis

Voor het eerst besteld inmiddels heb ik de eerste bestelling binnen tot nu toe zeer tevreden

Je wordt goed op de hoogte gehouden

Nvt