M.

Prima!

Prijs kwaliteit verhouding

Arslan

Tegenvaler

Ik werd vaak geinformeerd over de alle stappen van het klaar maken en verzenden van mijn bestelling

Het verbeteren kwalieit van de gebruikte materiaal

Hans Moen

Na 3 x de bestelling te hebben geplaats ,is het de 3e x eindelijk gelukt,en hangen ze nou eindelijk voor de ramen.De 1e x kreeg ik te kleinen maten toe gestuurd,en die kon ik ,na velen... Na 3 x de bestelling te hebben geplaats ,is het de 3e x eindelijk gelukt,en hangen ze nou eindelijk voor de ramen.De 1e x kreeg ik te kleinen maten toe gestuurd,en die kon ik ,na velen telefoontjes,terug sturen,de 2e x werd mij verteld ,via een mail ,dat ik ze begin januari toegestuurd zou krijgen ,maar vlak voor de bezorg datum ,kreeg ik een mail ,dat het uit gesteld was naar eind maart,dus heb ik de bestelling geannuleerd en mijn geld weer op mijn rekening terug gekregen.Ik wilde toch wel jaloezieen voor mijn raam ,dus toch maar weer voor de 3e x besteld,en wat denk je ,ik kreeg ze zelfs 3 dagen voor de afgesproken datum in huis,dus eindelijk hangen ze ,en ben er best tevreden mee ,alleen de service viel mij erg tegen,en al;s klap op de vuurpijl ,stonden ze ,na de levering uiteraard op facebook,en daar kreeg je 25 % winterkorting ,dus ik zat na al die ellende ,er mooi naast, dus toch weer dikke pech.

Niet zo over te spreken.

Leveren op de afgesproken datum

Sandra Harthoorn

4 verduisteringsrolgordijnen besteld. Over alles erg tevreden. Van bestelling tm aflevering en prachtig product.

Mooi product

Goede ervaring

..?

Bedienings koortjes erg kort

Ineke van klinken

Toen er een fout was, vriendelijk geholpen, en direct opgelost

Nee, ga zo door

Roel