Artikel goed op de site op te zoeken. Bestelling gaat vlot en gemakkelijk.
Bestelde artikelen zijn zeer snel geleverd en goed ingepakt.

Zie bovenstaande:
Artikel goed op de site op te zoeken. Bestelling gaat vlot en gemakkelijk.
Bestelde artikelen zijn zeer snel geleverd en goed ingepakt.

Geen verbeterpunten. Prima zo :)

M.schnellenberg

Uitstekend, duidelijk en zeer snelle levering!

Duidelijke website en s'avonds besteld en volgende in huis! Prima!

Joyce

Prima. Was makkelijk, producten snel bezorgd.

In de bevestigingsmail stond de toevoeging van mijn huisnummer niet, waardoor ik dacht dat ik die vergeten was in te vullen en bij de buren moest aanbellen om te vragen of daar iets voor mij bezorgd... In de bevestigingsmail stond de toevoeging van mijn huisnummer niet, waardoor ik dacht dat ik die vergeten was in te vullen en bij de buren moest aanbellen om te vragen of daar iets voor mij bezorgd was. Gelukkig bleek ik de toevoeging wel te hebben ingevuld en was er verder geen probleem. Het zou fijn zijn als de toevoeging wel in de mail staat.

Jeremy delahaye

Artikel op voorraad, gemakkelijk bestellen, veilig betalen, snelle levering en uitstekend product!

Zeer duidelijk, transparant, betrouwbaar, eenvoudig en snel.

Ik kan geen verbeterpunten vinden.

Rinie

Ik heb bij 123laptoponderdelen.nl en Asus batery pack bestel ik vond de service goed hij was netjes op tijd geleverd en het goede artikel ik ben dik te vrede en zal mijn onderdelen daar zekker nog... Ik heb bij 123laptoponderdelen.nl en Asus batery pack bestel ik vond de service goed hij was netjes op tijd geleverd en het goede artikel ik ben dik te vrede en zal mijn onderdelen daar zekker nog eens bestellen

Goede website en snelle levering

Niks

PCBS Het Octaaf

Snelle service met vakkundige werknemers. Ze leveren via een betrouwbare koerier

Snelle service, lader werd vlot geleverd.

We bestellen voor een school. Deze is niet tot heel laat open. Dit kan lastig zijn met de bezorging. Wellicht tijdsloten aanbieden voor levering tegen meerbetaling? Verder is het fijn dat er... We bestellen voor een school. Deze is niet tot heel laat open. Dit kan lastig zijn met de bezorging. Wellicht tijdsloten aanbieden voor levering tegen meerbetaling? Verder is het fijn dat er duidelijker bij wordt vermeld dat er geen 230v kabel wordt meegeleverd bij de lader

Em

Pakket werd super snel afgeleverd. Volgende dag op een weekend al in huis.

Tracking informatie

Was de eers keer.geen slechte ervaring

Nne

Jaap Van der Sluis

Goed en een betrouwbaar bedrijf was ook heel erg blij het koste wat maar ja daar heb je ook weer wat voor voor mij een dikke 10 haha

Zeer snelle service

Geen ja misschien iets goedkoper haha

Duidelijke site, goede communicatie en snelle verzending

Goede communicatie