Hoe beoordeel je Bestelproces?
Hoe beoordeel je de bezorgservice?
Hoe beoordeel je Klantenservice?
Hoe beoordeel je Assortiment?

Timmy Appeltans

Goede prijs snelle levering kwaliteit

Camperplaatsindeverte Jansen

Perfekt

Anja Van der Vies

Fijn bedrijf

Erwin Boon

Goed bedrijf snelle en nette bezorging

S. van Klaveren

Ik had een vrij grote zak met zure grond besteld. Deze zak zat in een andere zak. Toen ik die verwijderde werd me duidelijk waarom. De originele verpakking was gescheurd. Ik heb dit met tape kunnen... Ik had een vrij grote zak met zure grond besteld. Deze zak zat in een andere zak. Toen ik die verwijderde werd me duidelijk waarom. De originele verpakking was gescheurd. Ik heb dit met tape kunnen herstellen maar vind dit geen manier van bezorgen. De verpakking hoort gewoon in orde te zijn. Als dit om wat voor reden niet het geval is dan is het wel zo netjes om dit te laten weten. Nu viel een deel van de zure grond er uit.

Reactie 123natuurproducten.nl:

Bedankt voor je review.
Bedankt voor je review.
We versturen alle zakken met een extra zak er om heen omdat dit een eis is van PostNL. Elk artikel moet voorzien zijn van een verzend verpakking. Dat is uw geval de binnenste zak gescheurd was hoort zeer zeker niet zo te zijn. Zo versturen wij ze doorgaans niet op. Bedankt voor de melding en we gaan hier strikter op toe zien.
Excuses voor het ongemak.

Ute Hammer

Goede kwaliteit- prijsverhouding. Overzichtelijke website, prima communicatie over bestelling en levering.

Matthijs de Raad

Champignonmest besteld! Mooi product voor in moestuin en border. Goede communicatie en netjes geleverd op de gewenste plek. Aanrader dus!

P. de Jongh

Pri ma zaken doen !

Marlie Franken

Prima bedrijf, snelle levering, goede producten.