Het eerste contact ging goed, met de vraag of de levering woensdag kon en dat was mogelijk. Helaas kregen wij alleen het speelzand terwijl wij een graafmachine met mankracht hadden gehuurd en...Het eerste contact ging goed, met de vraag of de levering woensdag kon en dat was mogelijk. Helaas kregen wij alleen het speelzand terwijl wij een graafmachine met mankracht hadden gehuurd en hierdoor dubbele kosten hadden. Ik heb geen reactie meer gehad met een excuus of tegemoetkoming. Wij hadden hierdoor als kleine speeltuin 250,- extra kosten. Mede omdat er geen tegemoetkoming komt. En wij van de laatste chauffeur hoorde dat er wel contact was geweest en het kantoor had aangegeven dat de volgende dag prima was om te leveren. Terwijl wij 2 dagen voor de benodigde levering hoorde dat het woensdag geleverd kon worden. Een zeer slechte afhandeling van de klantenservice ik heb nog niets gehoord op mijn laatste mail.