K. van Tongeren

Ik vond het een uitkomst

L. Rombouts

Het is nu 9 augustus en mijn opzegging is van juni maar het lidmaatschap loopt nog steeds

Rita Huizinga

Dat weet ik pas als het gelukt is!

Henk Vermeulen

Uitermate slecht!!! Het lijkt op een virus dat infiltreert en misbruik maakt va het vertrouwen van mensen die niet thuis zijn( of willen zijn) in de digitale wereld van vandaag!

Reactie 123opzeggen:

We krijgen sterk de indruk dat je een review hebt geschreven over Volkskrant, waarvoor je een opzegbrief hebt aangemaakt bij 123opzeggen. We willen je graag uitleggen wat 123opzeggen doet, zodat je... We krijgen sterk de indruk dat je een review hebt geschreven over Volkskrant, waarvoor je een opzegbrief hebt aangemaakt bij 123opzeggen. We willen je graag uitleggen wat 123opzeggen doet, zodat je een goed beeld hebt van onze dienstverlening.
123opzeggen is een verzendservice die consumenten helpt bij het versturen van opzegbrieven, wanneer opzeggen lastig kan zijn bij het bedrijf zelf. De opzegbrieven op 123opzeggen zijn ook gratis te gebruiken door ze te downloaden en het is aan de klant zelf om aan te geven of ze zelf de opzegbrief versturen of dit aan 123opzeggen overlaat. Kiest de klant voor optie twee, dan staat hier inderdaad een kleine vergoeding tegenover.
Groet,
Team 123opzeggen.nl