Mevr. H. van Slooten

Waardeloos

Reactie 123opzeggen:

Wij hebben je inmiddels meerdere malen proberen te bereiken. Helaas krijgen wij geen reactie. We zouden het fijn vinden als je contact op zou kunnen nemen met onze klantenservice, zodat we kunnen... Wij hebben je inmiddels meerdere malen proberen te bereiken. Helaas krijgen wij geen reactie. We zouden het fijn vinden als je contact op zou kunnen nemen met onze klantenservice, zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen.

johan bergsma

Vond het niet prettig, daar je er moet voor gaan betalen

Reactie 123opzeggen:

Beste Johan, we vinden het heel vervelend dat je denkt dat het verplicht is om te betalen voor een opzegging. 123opzeggen is een service die opzegbrieven aanbiedt. Deze kun je altijd gratis... Beste Johan, we vinden het heel vervelend dat je denkt dat het verplicht is om te betalen voor een opzegging. 123opzeggen is een service die opzegbrieven aanbiedt. Deze kun je altijd gratis downloaden en versturen. Wil je dat wij dit voor je doen, dan vragen we hier wel een kleine vergoeding voor. We hebben inmiddels contact met je gezocht, maar helaas krijgen we nog geen reactie. We zouden het fijn vinden als je alsnog contact zou willen opnemen met de klantenservice, zodat we je kunnen helpen.

G. Kulker

De service is oke, maar ik vraag me wel af waarom je zo snel van iets lid kan worden, maar opzeggen via betaalservice moet gaan.

Sonja louwers

Uitstekend