Ik vond het misleidend ongewild op de 123 side terecht te komen, terwijl ik dacht de side van Landleven te bezoeken. Het zal allemaal juridisch wel in orde zijn. Maar je moet op deze...Ik vond het misleidend ongewild op de 123 side terecht te komen, terwijl ik dacht de side van Landleven te bezoeken. Het zal allemaal juridisch wel in orde zijn. Maar je moet op deze slinkse wijze wel je geld willen verdienen.
Ann
Kut omdat ik moet betalen 😡
Carla van Lieshout
Afwachten of het wordt afgezegd, ik kreeg eerst 2 cent om te betalen. ik kijk naar 1 film, dan moet ik weer 4,95 voor administratie kosten. om hem stop te zetten. dus heel vreemd. maar dat staat...Afwachten of het wordt afgezegd, ik kreeg eerst 2 cent om te betalen. ik kijk naar 1 film, dan moet ik weer 4,95 voor administratie kosten. om hem stop te zetten. dus heel vreemd. maar dat staat niet bij jullie dat ik de administratie moet betalen