MV

Kan alsnog zelf contact opnemen met bedrijf, omdat 123opzeggen brief niet geaccepteerd wordt. Kosten van €4,95 weggegooid en ook valse website die de èchte websites via google overruled. Je denkt... Kan alsnog zelf contact opnemen met bedrijf, omdat 123opzeggen brief niet geaccepteerd wordt. Kosten van €4,95 weggegooid en ook valse website die de èchte websites via google overruled. Je denkt dat je op opgezochte website zit, maar blijkt op deze malafide website te zitten dat niets met je zoekopdracht te maken heeft, maar makkelijk snel geld wil verdienen aan mensen die dat niet meteen opmerken. Ongevraagde service tegen hoge kosten. Moest verboden worden!

Reactie 123opzeggen:

Wij vinden het vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent met onze dienstverlening. Je hebt via 123opzeggen een opzegging laten versturen waarbij op de betreffende pagina er duidelijk wordt... Wij vinden het vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent met onze dienstverlening. Je hebt via 123opzeggen een opzegging laten versturen waarbij op de betreffende pagina er duidelijk wordt uitgelegd dat wij een verzendservice zijn. Wij leggen boven de brief uit hoe het werkt en ook tijdens de betaling voor het verzenden wordt vermeld dat wij de brief versturen naar de betreffende organisatie. Dat het niet duidelijk zou zijn vind ik dan ook erg spijtig om te vernemen.
Ik zie dat het gaat om een opzegbrief aangemaakt voor Make-A-Wish. Nadat wij de opzegging verstuurd hebben in opdracht van jou, heb jij van Make-A-Wish een mail ontvangen dat ze nog wat meer informatie nodig hebben naar aanleiding van je opzegging. Het is dan natuurlijk aan jou om de extra gegevens aan te leveren om je opzegging compleet te maken. Ik vind het dan ook jammer om te lezen dat je deze mening hebt.

C. Segers

Makkelijk en duidelijk

Wies Frijns

Die is geweldig

D. Vervest

Professioneel, makkelijk en snel geregeld. Had ook nog contact opgenomen via de mail, op mijn vraag/verzoek werd snel en klantvriendelijk gereageerd. Ik kan uit eigen ervaring dit bedrijf van harte... Professioneel, makkelijk en snel geregeld. Had ook nog contact opgenomen via de mail, op mijn vraag/verzoek werd snel en klantvriendelijk gereageerd. Ik kan uit eigen ervaring dit bedrijf van harte aanbevelen!

Albert noens

Dit was supersnel en zonder problemen in te vullen. Indien nodig ga ik zeker 123opzeggen gebruiken.In het verleden heb ik hier volgens mij ook al van gebruik gemaakt

Wina kombrink

Ik begreep goed wat ik moest doen, enprima dat je via deze service kunt doen.