Ik ben gek op honden en alles daar omheen Maar ik vind dat er gewoon te veel nadruk wordt gelegd steeds op puppy's . Iedereen wordt maar verleid om puppy's aan te schaffen . Adopteer...Ik ben gek op honden en alles daar omheen Maar ik vind dat er gewoon te veel nadruk wordt gelegd steeds op puppy's . Iedereen wordt maar verleid om puppy's aan te schaffen . Adopteer eens een senior hond , geeft zo veel liefde . Veel aangeschafte puppy's worden afgedankt omdat mensen er toch uiteindelijk niet de tijd voor willen geven die een hond nodig heeft . De kosten blijken ineens te hoog . Of men is ineens allergisch . Of de hond kan niet mee verhuizen en meer van die onzin Mlaat mensen daarom eerst eens ontdekken wat het hebben van een hond inhoud .
Een hond is voor jaren en jaren een gezinslid Geen wegwerp artikel
Al win ik niets met mijn eerlijke mening Ik laat wel even de aandacht schijnen op de senior honden . Bedankt
Deuning
Super
Sandra
Vind het een leuke en vriendelijke site....
Angela van Nieuwenhoven
Geweldig mooie tips echt super site!
connie
Geweldige site waar veel weetjes in staan
Linsey
Alles binnen hand bereikt prima en overzichtelijk precies wat ik kan gebruiken toppie. Ook leuk vind ik zijn de win acties elke week. Heb nog niet gewonnen maar ik doe wel elke keer mee.
Annemiek Hoogmoet
Tinki heeft heel veel informatie over de hond, ook goede vergelijkingen qua producten. Zijn altijd aardig!!
Tinki is een fijne site waardoor je makkelijk kan zien waar alles het goedkoopste is!
Ans
Top site met heel veel handige informatie en tips!
Erg overzichtelijk en zeker handig waar het produkt te koop is.