Kan niet anders zeggen dan, dat de ervaring in zowel de telefonische contacten als die et de monteur, maar ook de mensen die de gegevens van de trap opnamen prima waren en werken
M. Wiltenburg
Prima service, prijs en kwaliteit ook goed.
J.P. Helderop
Zeer snel gemonteerd max 2 uur, ergonomisch kan iets beter, na 4 dagen was de printplaat defect en deed de lift het niet meer
Dirk Spin
Soepele afhandeling en prima service, vriendelijke en klasse monteur
Wiggert Krap
Correcte regeling uitvoering daags tevoren, levering benodigde materialen op volgorde in opslag gelegd.
W. buitendijk
Wij hebben de lift nu 1 week en het bevalt me goed, prijs kunnen wij weinig over zeggen want wij hebben de lift bij de WMO aangevraagd
H. Klasema
Prima, wel veel storingen in de 1ste maand
J. Viveen-Maasland
Constructie prima, verder een dikke - Alle rotzooi, bergen karton liggen hier al meer dan een maand. 0 communicatie voor aflevering, staat ineens iemand voor de deur met dozen.
R.K. de Bruin
1e levering totale mislukking. lift paste niet! verkeerd opgemeten. 2e levering tot volle tevredenheid. ook wat problemen maar die zijn door de monteur tot volle tevredenheid opgelost.