Prijs van de traplift
Deskundigheid van de adviseur
Kwaliteit van de traplift
Snelheid van levering

A. Eeltink

Mooie traplift, geluidsarm en snel. Nog even wennen aan het gebruik. Wij hebben voor 123Trapliften gekozen door de gemeente en Smienk voldeed niet.

Yvonne Klappe / Schuerman

De bediening had voor mij wat anders mogen zijn i.v.m. mijn hand en de kep op dit moment. Maar over het algemeen uitstekende oplossing.

We zijn vriendelijk en deskundig geholpen. Plaatsing was snel en vakkundig

G.J. van Linden

Onze ervaring met 123Trapliften is uitstekend. Lift was in 1e instantie niet goed, monteur opnieuw opgemeten. Traplift retour en na 14 dagen weer terug en deze keer was alles goed. Prima vakman de... Onze ervaring met 123Trapliften is uitstekend. Lift was in 1e instantie niet goed, monteur opnieuw opgemeten. Traplift retour en na 14 dagen weer terug en deze keer was alles goed. Prima vakman de monteur. Keurig en goed werk gebeurd. Complimenten voor deze man!!!

J.G.R. van Denken

Buitengewoon goed, vriendelijk aandacht. Snelle reactie en marktconforme prijs.

J. de Jong

Snelle levering, goede prijs en vriendelijke monteur. Wij hebben voor 123Trapliften gekozen door de prijs en de bekwaamheid van de verkoper.

Esther van Riel

Ze zijn net zolang doorgegaan met aanpassingen aan de lift zodat mijn man weer naar boven kan. Hij is linkszijdig verlamd dus moest er meer gebeuren dan gedacht. Maar nu werkt het goed, bedankt!

J.U.A. Wuijveman

Heel fijn, kan na 4 maanden beneden geslapen te hebben weer naar boven. Had ik eerder moeten doen!

P.A.C. Wijnands

Via de WMO, goede ervaring

M van der Velden

Prettige communicatie, netjes en snel geregeld en geplaats. Waar we heel blij mee zijn.