Zeer tevreden over verkoper en monteurs. Gekozen vanwege de prijs en geleverde prestatie. Binnen 1 dag geleverd.
van Wagtendonk
Solide materiaal dat snel gemonteerd werd. De geduldige manier van uitleg was opvallend positief.
Afgegaan op commentaar van kennissen en informatie op internet.
E.K. Murris
Prima: zowel qua advisering inzake keuze welke zijde van de trap de lift het beste kan komen als de uitvoering van de werkzaamheden. Offerte ook langere tijd gestrand gedaan (maart<->juli). Prima...Prima: zowel qua advisering inzake keuze welke zijde van de trap de lift het beste kan komen als de uitvoering van de werkzaamheden. Offerte ook langere tijd gestrand gedaan (maart<->juli). Prima uitvoerend personeel voor montage en uitleg. Gekozen voor 123 vanwege de mogelijkheid een gebruikte traplift te kiezen.
In onze moeilijke trap een fantastische oplossing gevonden, ga nu als in een droomlift naar boven. Jullie komen je afspraken na. Zelfs nalevering van nieuwe zitting om 7 uur 's avonds. In onze moeilijke trap een fantastische oplossing gevonden, ga nu als in een droomlift naar boven. Jullie komen je afspraken na. Zelfs nalevering van nieuwe zitting om 7 uur 's avonds.
Gekozen voor 123, omdat uit de brochure een goede kwaliteit leek te komen. Waren bang dat er in onze trapportaal geen lift zou kunnen. Adviseur heeft alles met een computer uitgerekend en laten zien.
M. Legters - te Paske
Redenen gekozen voor 123Trapliften: - Als eerste te vinden bij zoeken op het...Zeer correcte service, rekening houdend met mogelijkheden. Afspraken zijn heel goed gemaakt en nagekomen.
Redenen gekozen voor 123Trapliften: - Als eerste te vinden bij zoeken op het internet. - Als eerste offerte in huis. - Meest gunstige offerte. - Mogelijkheid 2de hands.
J. Boelaars
Prima indruk. De plaatsing is gedaan door zeer deskundig personeel, waarvan één met 15 jaar ervaring. Ook waren zij zeer klantvriendelijk. Deze mannen in 'ere' houden.
Vooral de voorlichting bij de aanbieding van de offerte was uitstekend! Ook de installatie verliep zeer goed. Gekozen voor 123Trapliften vanwege de kwaliteit en railsysteem.
Zowel het eerste bezoek en uiteindelijk de plaatsing van de traplift zijn prima verlopen. zeer goede contacten en service. Wij zochten naar een tweedehands traplift en vonden 123 trapliften op...Zowel het eerste bezoek en uiteindelijk de plaatsing van de traplift zijn prima verlopen. zeer goede contacten en service. Wij zochten naar een tweedehands traplift en vonden 123 trapliften op internet. Het is een uitstekende keus geworden.
John Verbarendse
Snel, deskunidg. Snelle reactie bij acuut hulp nodig.