Goed, behalve dat we geen gebruiksaanwijzing kregen, nadat wij daar wel om hadden gevraagd.
Communicatie na verstrekken van opdracht zeer onvoldoende; niet nakomen van afspraken mbt terugbellen, bij navraag op de dag voor afgesproken montagedatum doodleuk weten te vertellen dat de lift...Communicatie na verstrekken van opdracht zeer onvoldoende; niet nakomen van afspraken mbt terugbellen, bij navraag op de dag voor afgesproken montagedatum doodleuk weten te vertellen dat de lift niet klaar is en er nog gekeken moet worden wanneer deze dan wel gemonteerd zou kunnen worden! Wanneer ik dan in het telefoongesprek vraag om doorverbonden te worden met de adviseur die de situatie ter plaatse heeft bekeken en de offerte heeft uitgebracht krijg ik te horen dat die man er toch niks aan kan veranderen!! Enkele uren later, na interventie van adviseur, blijkt dat de lift toch de volgende dag (zoals eerder toegezegd!) gemonteerd gaat worden. Kennelijk zitten er op de basis enkele jonge gaste die nog niet begrijpen wat afspraken maken is, dat de klant verwacht teruggebeld te worden zoals afgesproken en dat als er ergens een kink in de kabel komt de klant tijdig geïnformeerd wil worden.
Marielle
Tijdens het gesprek met de adviseur werd aangegeven dat binnen 2 weken geleverd kon worden. We hadden haast en de levertijd was voor ons een belangrijke reden om voor dit bedrijf te kiezen. Na...Tijdens het gesprek met de adviseur werd aangegeven dat binnen 2 weken geleverd kon worden. We hadden haast en de levertijd was voor ons een belangrijke reden om voor dit bedrijf te kiezen. Na twee weken hebben we gebeld en bleven aan het bellen. elke keer werd gezegd dat het “eind van de week” of “volgende week” zou zijn. Telkens pasten we werkdagen/verlof op die toezegging aan. Reden voor de vertraging: de lift lag min of meer permanent bij de poeder-coater. Uiteindelijk waren we vijf weken verder. Pas toen we weigerden nog langer genoegen te nemen met “volgende week” en op het punt stonden stonden de bestelling af te zeggen, werd de lift geleverd. Hij werkt goed. Wel ligt er nog steeds dagelijks wit poeder op de trap. Uitleg of een opmerking daarover zou ons hebben gerust gesteld. We gaan ervanuit dat de poeder geen kwaad kan. Wij zouden het bedrijf niet aanbevelen. Afspraak is afspraak. Als er iets tussen komt, dan gewoon eerlijk zelf contact op nemen met de klant bij elke (nieuwe) vertraging die op treedt. Niet wachten tot de klant zelf iedere paar dagen begint te bellen. Er is geen enkele compensatie voor het ongemak en de frustratie van de onthande klant gegeven.
Drs J. 'M. DE BLAEY
Ervaring goed Tweemaal storing gehad Deze werd veroorzaakt door een beveiligings lamp
Goed en gemakkelijke uitleg en gebruik van traplift
Zeer slechte communicatie .Moest zelf overal achteraan bellen vwb de installatie. Factuur zou per mail en post komen. Per post nooit gehad en per mail een aantal keren gebeld .Er was iets fout...Zeer slechte communicatie .Moest zelf overal achteraan bellen vwb de installatie. Factuur zou per mail en post komen. Per post nooit gehad en per mail een aantal keren gebeld .Er was iets fout gegaan volgens de medewerker.Levertijd van 2 weken zoals beloofd werd ook niet gehaald.
Goede voorlichting bij het opmeten van de situaties. Kwaliteit alsof het nieuw is. Goede voorlichting na de installatie. Moet nog opzoeken op internet of er een handleiding is. Bij debrief met de...Goede voorlichting bij het opmeten van de situaties. Kwaliteit alsof het nieuw is. Goede voorlichting na de installatie. Moet nog opzoeken op internet of er een handleiding is. Bij debrief met de huisarts was deze zeer geïnteresseerd, zeker omdat hij potentiële patiënten heeft en de vergoeding via ziekenkas of sociale dienst hier in Vlaanderen laag is. Dus de prijs wordt dan belangrijk.