Ben er in principe tevreden mee. Af en toe geeft t'ie storing dan kan alleen door rode know te gebruiken in werking krijgen.
W. van Wijngansen
Op onze leeftijd is dit een uitkomst.
Het geluid van de traplift is o.i. toegenomen
I. van der Sluis
Goede traplift. Zou alleen een schakeling op moeten zitten voor 1 1/2x de huidige snelheid
G. Blauwbroek - Koppers
Mijn ervaringen zijn prima. Snelle levering (was voor ons erg belangrijk), goede service
W. Vader Koole
Prima lift_ werkt soepel. Nu 1 1/2 jaar in (ons) mijn bezit. Geen enkel probleem gehad.
M.A. v Dongen. Maas
Daarvoor is het een uitkomst de lift doet het geweldig. Dat heb ik te danken aan mijn man die is inmiddels overleden een jaar geleden. De lift doet het geweldig daar dank ik mijn lieve man Piet.
M.H. Dunn - Gerards
Had het veel eerder moeten doen. Toen er een defect aan was, werd hij vlug gemaakt!!!
LA van der pol
De traplift is snel geleverd door vakkundige monteurs. Hij was eerst niet goed er zijn nieuwe onderdelen besteld door een andere monteur en ook weer goede resultaten.. Een hele vriendelijke monteur...De traplift is snel geleverd door vakkundige monteurs. Hij was eerst niet goed er zijn nieuwe onderdelen besteld door een andere monteur en ook weer goede resultaten.. Een hele vriendelijke monteur en vakkundig Karel heette hij