Juridische kennis
Vriendelijk
Website
Reactietijd email

Tessa

Hele goede ervaring gehad, kon niet beter!

Goede en snelle communicatie, geen onnodige kosten, professioneel, vriendelijk

Audrey

Het contact met 123wonen.nl was erg prettig. Korte lijnen, snelle reactie, ontzettend flexibel qua het maken van afspraken. We zijn meer dan tevreden. Zeker daar waar we in onze zoektocht naar een... Het contact met 123wonen.nl was erg prettig. Korte lijnen, snelle reactie, ontzettend flexibel qua het maken van afspraken. We zijn meer dan tevreden. Zeker daar waar we in onze zoektocht naar een woning ook hele andere ervaringen hebben gehad met tussenpersonen/makelaars. 123wonen.nl sprong er met vlag en wimpel bovenuit. Dat maakt dat wij er een heel goed gevoel aan hebben gehouden.

- snelheid van reageren
- het persoonlijke en plezierige contact
- de flexibiliteit (in het maken van afspraken)

Specifieke medewerker

Ook met Ellen hebben we digitaal contact gehad wat minstens zo plezierig was. Het compliment gaat naar Maud. Bedankt voor het prettige contact en het gemak waarmee alles geregeld is.
Ook met Ellen hebben we digitaal contact gehad wat minstens zo plezierig was.
Top!

Hoekstra

Wij hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf

De sterke punten die wij ervaren hebben zijn :deskundig ,meedenken, flexibel, snel en vriendelijk

Iets meer communiceren met de klant

Specifieke medewerker

wij hebben hoofdzakelijk met Joep Hermens te maken gehad en wij zijn zeer tevreden over hem

Lies van Montfoort en Lex Hoekstra

Zeer goed

De huur kandidaten worden goed gescreend,zodat alleen serieuze Kandidaten komen bezichtigen

Specifieke medewerker

Wij vonden Joep Hermens erg goed.

Bart heeft voor ons de verhuur van ons appartement op zich genomen, dit heeft hij zeer deskundig en vlot gedaan. Het contact is prettig en ik kan hem zeer aan recommanderen!

Het snel handelen , goed meedenken en eigen initiatief nemen ter bevordering van de verkoop/verhuur

Specifieke medewerker

Nogmaals, Bart Christiaans is top om mee te werken !

Ontzettend fijne en snelle samenwerking

Hele prettige omgang en op ruime tijden te bereiken. Persoonlijk en fijne benadering in contact

Bart Christiaans

Hans en Nelly Boersma

Wij waren bijzonder ingenomen met de professionele werkwijze ( o.a de foto's, inspectie formulier, correspondentie etc) en het resultaat. Ook de correcte wijze van handelen en de bijzondere prettige... Wij waren bijzonder ingenomen met de professionele werkwijze ( o.a de foto's, inspectie formulier, correspondentie etc) en het resultaat. Ook de correcte wijze van handelen en de bijzondere prettige omgang met de dames van 123 Groningen hebben wij zeer gewaardeerd. Mocht 123Wonen.nl ergens ter sprake komen zullen wij het zeker aanbevelen.!!

Klant vriendelijkheid en professionaliteit

Neen, alles was perfect !!

Specifieke medewerker

Maaike Diemer, een TOP vrouw / makelaar met bovennatuurlijke talent !!!

S. Lankester

Via 123Wonen.nl kwamen wij in contact met Jaap Breunesse. Jaap is vriendelijk en heeft kennis van zaken.
Alles is zeer snel en goed geregeld. Zeer tevreden!

Professioneel, goede bereikbaarheid, servicegericht, snel!

Specifieke medewerker

Fijne samenwerking met Jaap Breunesse.

Maurice

Goede service en alles snel geregeld!

Kennis van zaken en duidelijk!

Nvt

Pilkes

Buitengewoon goede ervaring met 123wonen.nl!

Terzake kundig en zeer doortastend!

Geen!

Specifiek Martin Houtzager!