Juridische kennis
Website
Reactietijd email

Pri

Top

Denken mee, voeren geen druk op, steken veel tijd in een goede match

Danny

Fam. MagJol

Vestiging Zaandam, zeer fijn!

Eenvoudig, snel, betrouwbaar en van kwaliteit! Vriendelijk en doelgericht.

Niet perse.

Martin

Lotte

Ik wilde op zeer korte termijn mijn woning particulier verhuren. Nadat ik hiervoor contact heb opgenomen met 123wonen handelden zij kundig en snel. Zij hebben mij persoonlijk in contact gebracht met... Ik wilde op zeer korte termijn mijn woning particulier verhuren. Nadat ik hiervoor contact heb opgenomen met 123wonen handelden zij kundig en snel. Zij hebben mij persoonlijk in contact gebracht met de toekomstige huurders van mijn woning en de juiste match gevonden. Voor vragen waren zij altijd goed bereikbaar.

Fijne en snelle communicatie

Danny en Katinka

Gabriela

A great experience.
(Nederlands onder)

Finding a new home may not be easy, but with 123Wonen it became much more welcoming and simple.

Upon contacting them, I received an...
A great experience.
(Nederlands onder)

Upon contacting them, I received an extremely quick response and very clear communication.
They understood our needs, helped us through the home visit process and our contract was very well structured and secure.
We are very happy in our new home and glad to know that we can always communicate with 123 Wonen.
I would recommend them to everyone.

Een geweldige ervaring.

Een nieuw huis vinden is niet makkelijk, maar met 123Wonen werd het veel gezelliger en makkelijker.

Toen ik contact met ze opnam, kreeg ik heel snel antwoord en duidelijke communicatie.
Ze begrepen onze behoeften, hielpen ons door het proces van huisbezoeken en ons contract was zeer goed gestructureerd en veilig.
We zijn erg gelukkig in ons nieuwe huis en blij om te weten dat we altijd met 123 Living kunnen communiceren.
Ik zou ze aan iedereen aanraden.

agility, security, communication and humanization

Everything perfect, I have no points of improvement to highlight.

Danny and Katinka

de Leeuw

snelle reactie

Yoni

Jozef De Hulsters

Beste woning jagers!
Beste woning jagers!
Ik en mijn partner zijn ontzettend tevreden van 123Wonen! Het team is erg vriendelijk en beleefd en bovenal enorm hulpvaardig! Wij kunnen 123Wonen enkel aanbevelen! Echt een top team!

Vriendelijkheid en hulpvaardigheid! Ook was het tof met verschillende mensen van het team in contact te zijn!

Ik zou niet weten wat, we hebben een erg goede ervaring!

Specifieke medewerker

We willen graag het hele team bedanken, echt hoed af! Maar toch een extra dikke pluim voor Isa! Dankjewel voor alles Isa!

Mirjam

Zeer positief

Als particuliere verhuurder is het heel fijn om ontzorgd te worden door 123Wonen, kantoor Sittard. Ze hebben kennis van de laatste ontwikkelingen op de huurmarkt en van de laatste wetswijzigingen.... Als particuliere verhuurder is het heel fijn om ontzorgd te worden door 123Wonen, kantoor Sittard. Ze hebben kennis van de laatste ontwikkelingen op de huurmarkt en van de laatste wetswijzigingen. Ze wijzen niet alleen de verhuurder, maar ook de huurder op hun rechten en plichten. Screening van potentiële huurders is een belangrijk onderdeel van het proces en de manier waarop dit gebeurt schept vertrouwen. Verhuur van ons appartement was onze eerste ervaring met 123Wonen en zal zeker vervolgd worden.

Joep

Jelle

Zéér positief

Ze weten waar ze het over hebben, kennen het pand goed en communiceren toereikend met de verhuurder. Niet alleen dat, ook staan ze paraat voor de potentiële huurder. Ze hebben goede juridische... Ze weten waar ze het over hebben, kennen het pand goed en communiceren toereikend met de verhuurder. Niet alleen dat, ook staan ze paraat voor de potentiële huurder. Ze hebben goede juridische kennis en schichten niet om huurders te wijzen op hun plichten. Toen onze eerste huurder vertrok zijn er in een sneltreinvaart afspraken omgezet in acties en kon ik binnen no-time mijn appartement weer te huur aanbieden. Ze maken gebruik van een goede voorselectie en screening, zijn super klantvriendelijk en hebben professionele medewerkers met een enorme drive! Aanrader! Inmiddels 2 keer gebruikt voor een verhuuropdracht!

Géén

Andries, Dana

Jan Hoekstra

Meedenken en snel schakelen.

Snel reagerend op vragen/mededelingen.

Positieve kritiek zou dan zijn dat één aanspreekpunt gemakkelijker zou zijn.

Specifieke medewerker

Hoofdzakelijk met Dennis gecommuniceerd. Ook hier directe communicatie en snel schakelen en meedenken.

Marie Louise Gast

Al vanaf het eerste contact een warm welkom. Daarnaast professioneel en een enorme drive. In een sneltreinvaart werden afspraken omgezet in acties en kon ik binnen no time mijn appartement weer in... Al vanaf het eerste contact een warm welkom. Daarnaast professioneel en een enorme drive. In een sneltreinvaart werden afspraken omgezet in acties en kon ik binnen no time mijn appartement weer in de verhuur aanbieden. Wat ik persoonlijk heel erg belangrijk vind is dat er aandacht is voor de mens. Niet alleen voor de verhuurder maar ook voor de huurder.

Communicatie, nakomen afspraken, bereikbaarheid, kennis van zaken, groot netwerk.

Geen. Absoluut > 100% tevreden

Liselotte Manhave