Juridische kennis
Vriendelijk
Website
Reactietijd email

Mevrouw Nijdam

Zeer goed vriendelijk personeel voor ons zeer geduldig als we iets niet duidelijk vinden.
Veel kunnen wij nog n iet met de p.c dus alles wat hieronder gevraagd word lukt niet geheel.

Ipema

Verhuren van een apartement

zou het niet weten

Mercure HOtel Tilburg

Wij hebben in een zeer korte termijn 2 appartementen verhuurd via 123 wonen. Dit is naar alle tevredenheid verlopen. Al met al hebben wij 2 weken geen huurder gehad in onze appartementen, erg prettig!

NVT

Ik was op zoek naar studenten voor mijn studentenhuis. Ik heb 123 wonen gebeld en binnen 2 weken was alles geregeld.

Een vaste contactpersoon persoon is soms beter

Ruud van der veer

Verhuur voorhuis boerderij

Bemiddeling verhuur appartement.

Geen idee

Twee keer mijn woning verhuurd

neen

Agnes Haan

Super goed.

Alles is heel goed en ze zijn allemaal super vriendelijk.

Haans

Snel een kandidaat gevonden voor de eerste kamer. De tweede ging niet zo soepel, omschrijving kamer werd niet snel (genoeg voor mij) aangepast

Personeel zou elkaars opdrachten beter over moeten nemen.

Reactie 123wonen.nl de verhuurmakelaar:

Beste Heer Haans,
Beste Heer Haans,
Dank voor uw feedback. Voor vestiging Tilburg gold dat er net een personele wisseling was geweest. Verder komt een object het meest onder de aandacht als deze nieuw in ons netwerk wordt uitgezet (daarom was de eerste kamer waarschijnlijk ook snel verhuurd). Dit hebben wij voor de tweede kamer opnieuw gedaan (afmelden en weer aanmelden) en uiteindelijk heeft het wat langer dan nodig geduurd voordat de nieuwe tekst online kwam.
We twijfelen of dit de directe oorzaak is geweest van het wat langer duren van het verhuren, soms is wat frictieleegstand onvermijdelijk en altijd lichten wij geïnteresseerden mondeling de sterke punten van de objecten toe.
Dank dat u ons aan zou raden bij bekenden, wij proberen continu onze dienstverlening te verbeteren en uw hulp daarbij is zeer welkom!
Wellicht kunt u met deze informatie de waardering nog iets verbeteren? Hij valt nu erg onder ons landelijk gemiddelde.
Alvast bedankt!
Met vriendelijke groeten,