Juridische kennis
Reactietijd email

PRM van dde Vooren

neen

tele2.nl

Bemiddeling bij verhuur van een appartement

Kremer

Positief

Bedrijf stond een keer 45 minuten te vroeg voor de deur bij een bezichtiging. Was wat lastig voor de huidige bewoners.

R. van der Veen

Mijn ervaring met dit bedrijf is positief. Ze hadden al snel na onze inschrijving een huurder voor ons pand gevonden. Bovendien werd alles zeer snel en efficiënt geregeld. Aangezien onze huurder... Mijn ervaring met dit bedrijf is positief. Ze hadden al snel na onze inschrijving een huurder voor ons pand gevonden. Bovendien werd alles zeer snel en efficiënt geregeld. Aangezien onze huurder graag zeer snel in het pand wilde trekken, hebben ze de zaken zelfs met spoed in de avonduren geregeld. Geweldige service!

alias

Er is wat onduidelijkheid over hoe het gaat als de huurders opzeggen, graag had ik daar wat meer info over.
Ook mis is nog wat info over toekomstige aanpassingen in het algemeen van de hoogte van de huur

henk slof

meer overleg op kantoor