Zéér goede ervaring!
Specifieke medewerker
betrokkenheid, meedenkend, betrouwbaar in afspraken
geen vooral zo door blijven gaan
Johan van Belzen
Doortastend, goede kennis van de markt
Vindbaarheid website
Johan van Belzen
Open en heldere communicatie, eerlijk advies, snelle reactietijd
Ik heb vooralsnog geen verbeterpunten.
Johan, onze contactpersoon in Breda heeft ons vriendelijk en professioneel geholpen.
Accuraat en goed bereikbaar. Komen uiterst zorgvuldig hun afspraken na en goede begeleiding.
Nee geheel naar wens.
Ik heb een goed contact met Johan van Belzen en ben daar heel blij mee. Hij begrijpt precies wat de geschikte huurders zijn en is daar al voor de tweede keer in geslaagd. Heel fijn dus!
Snelheid van reageren. Deskundigheid. Vriendelijkheid. Nakomen van afspraken. Heldere communicatie. Meedenken met de klant.
Nee op dit moment niet
Ik heb zaken gedaan met Johan van Belzen. Zeer vriendelijke, vrolijke man. Eerder genoemde sterke punten zijn eigenlijk op hem van toepassing ;-)
Duidelijke afspraken, fijne gesprekken gehad, goed bereikbaar, behulpzaam, kon er voor alle vragen terecht.
Johan, hartelijk bedankt voor de fijne en duidelijke samenwerking. Je hebt een zorg van ons weggenomen.
Goede communicatie en klant vriendelijkheid
Vooralsnog geen
Johan van Belzen
Johan denkt met je mee. Ook altijd een snel antwoord op je vragen.
Geen alles klopt
Johan van Belzen je bent een topper !!!! Dank voor de goede zorgen !!!!
Heldere en eerlijke communicatie en telkens een zeer snelle reactie. Ik vind dat persoonlijk super fijn!
Wellicht het contract één op één in het Engels vertalen zodat er geen verwarring kan ontstaan bij huurders die de Nederlandse taal niet machtig zijn.
Johan van Belzen, enorm bedankt voor het prettige contact van de afgelopen weken!
Snelle, accurate informatie over de mogelijkheden. Hele snelle reacties op vragen en goede benadering naar zowel verhuurder als huurder.
Geen.
Johan van Belzen is een prima contactpersoon!! Hij heeft ervoor gezorgd dat voor ons appartement super snel een huurder
is gevonden.