Juridische kennis

Ik ben zeer tevreden over Jan Douwe Streekstra in Friesland

Betrouwbaar, accuraat, vriendelijk, snel

Jan Douwe Streekstra

Redbad Visser

Dhr Streekstra heeft ons uitstekend begeleid bij het verhuurklaar maken van onze woning, het bepalen van de huurprijs en het vinden van een goede huurder.

Communicatief, kennis van zaken

Specifieke medewerker

Dhr Streekstra is een prima adviseur makelaar

Jacob Dijkstra

Een grote pluim voor 123wonen Friesland

Vlotte (re)actie, enthousiast, deskundig, bekwaam, vriendelijk, betrouwbare screening

Nee, ga zo door

Specifieke medewerker

Jan-Douwe is een bekwaam persoon om mee samen te werken en doet bijzonder zijn best om de juiste huurder te selecteren.

Jan & Matty Kloosterman

Tijdelijke verhuur van onze woning prima opgestart, begeleid en afgerond!

Heldere duidelijke communicatie

Geen verbeterpunten, ging goed!

Jan Douwe Streekstra!

Anna van de Riet

Zeer goed

Duidelijke communicatie

MRG

Een meer dan prima ervaring, goed bereikbaar, goed advies en snel in de afhandeling.

Contactpersoon is goed bereikbaar, geeft goed en eerlijk advies en is snel in de afhandeling van alle nodige zaken.

Die kan ik op dit moment niet bedenken.

Specifieke medewerker

Jan Douwe Streeksma,: fijn contact, helder, eerlijk, oprecht en snel !

P.Zuiderveld

Ik ben zeer tevreden met 123 wonen Friesland !!

Zeer snelle en corecte afwerking
Altijd de juiste huurders
Een hele goede begeleiding

Ik zou het niet weten

Specifieke medewerker

Jan-Douwe Streekstra is een zeer bekwaam, vriendelijk en vrolijke man

de Bruin

123Wonen Friesland. Top bedrijf! Vanaf het eerste kennismakingsgesprek meteen een goede klik. Goede inhoudelijke kennis en erg enthousiast. Woning was dan ook snel verhuurd aan zeer geschikte... 123Wonen Friesland. Top bedrijf! Vanaf het eerste kennismakingsgesprek meteen een goede klik. Goede inhoudelijke kennis en erg enthousiast. Woning was dan ook snel verhuurd aan zeer geschikte kandidaten. Screening is super geregeld! Dank aan Jan-Douwe Streekstra voor het begeleiden en harde werken! Ga zo door!

Snel en betrouwbare service. Uitermate goede en uitgebreide screeningsprocedure. Goed bereikbaarheid en snelle reactietijd. Zeker aan te bevelen aan mensen welke hun geld willen beleggen in... Snel en betrouwbare service. Uitermate goede en uitgebreide screeningsprocedure. Goed bereikbaarheid en snelle reactietijd. Zeker aan te bevelen aan mensen welke hun geld willen beleggen in vastgoed. 123Wonen Friesland ontzorgt!

nvt

Specifieke medewerker

Jan-Douwe Streekstra, ga zo door!

Erik

Op zoek naar mijn eerste verhuurappartement heb ik verhuurmakelaar Jan-Douwe Streekstra de hemd van het lijf gevraagd. Niets is hem echter te veel gevraagd. Uiteindelijk een mooi appartement... Op zoek naar mijn eerste verhuurappartement heb ik verhuurmakelaar Jan-Douwe Streekstra de hemd van het lijf gevraagd. Niets is hem echter te veel gevraagd. Uiteindelijk een mooi appartement aangeschaft, Jan-Douwe heeft enthousiaste huurders gevonden en alles tot en met de sleuteloverdracht keurig begeleid.

Complimenten aan Jan-Douwe Streekstra, dank voor de top service

Verhuurder van een woning