Juridische kennis
Vriendelijk
Website
Reactietijd email

Ashwin Matabadal

Heel professioneel en kundig, heel fijn om mee te werken!

Professioneel, adviserend, marktkennis, persoonlijk

Geen tips

Specifieke medewerker

Barbara en Paul leveren prima en prettige service

Alyssa

Super goed

Snelle reacties en nette afhandeling

Harmeijer

Snelle reactie

Gehele staf

Jorrit Willems

Daan en zijn team hebben super veel ervaring in verhuren van vastgoed. Ze stellen de huurder en verhuurder op hun gemak en helpen met alle vraagstukken.

Appartementen zijn snel verhuurd

Specifieke medewerker

Daan is een top gozer met zeer veel verstand van zaken!

Frank

Uitstekend

Professioneel, adviserend, marktkennis, persoonlijk

Arno v.d. Werk

Anton

123Wonen heeft ons fantastisch terzijde gestaan, met begrip voor onze situatie, voortvarend, aardig, met volledige inzet, bescheiden, zakelijk, zeer toegewijd, en met hart voor de zaak!

zeer toegewijd

nvt

Sarina Colenbrander

H. Tack

Goed, deskundig advies, betrokken bij verhuur, accuraat, uitstekende bereikbaarheid en persoonlijk contact.

Directe persoonlijke betrokkenheid en snelle afwikkeling van vragen en contact geïnteresseerden

Specifieke medewerker

De heer w Overwater was zeer goed en snel bereikbaar en vragen werden snel en deskundig beantwoord

Nour

Dit bedrijf is vijandig tegenover expats. Ze zijn gewoon racistisch en vol vooroordelen. Huur niet van hen als u geen Nederlander bent.

Vijandig zijn tegen buitenlanders.

Ik hoop dat ze rotten in hun racisme.

Wim Overwater

Reactie 123wonen.nl de verhuurmakelaar:

Beste Nour (nreldien@yahoo.com),
Wij betreuren deze review en uw slechte waardering van ons mooie bedrijf 123Wonen Den Haag ten zeerste. Wij herkennen ons derhalve absoluut niet in uw review....
Beste Nour (nreldien@yahoo.com),
Wij hebben contact met elkaar gehad waar bij u kandidaat-huurder was voor een woning in Den Haag. Helaas voldeed u niet aan de gestelde kandidaat voorwaarden en in dit geval de financiële eisen voor deze specifieke woning.
U heeft van ons een standaard afwijzing ontvangen, deze volstaat normaliter. Mocht u meer informatie wensen omtrent uw afwijzing, dan kunt u altijd bellen naar 070 - 221 08 41. Ons team van verhuurmakelaars staan voor u klaar om e.e.a. toe te lichten of uit te leggen.
Met vriendelijke groet, Wim Overwater | 123Wonen Den Haag

C. van der Laan

Twee jaar geleden heeft Simone me voor het eerst geholpen om een huurder te vinden. Binnen een zeer korte tijd had zij een geschikte huurder gevonden tegen de huurprijs die we samen hadden bepaald.... Twee jaar geleden heeft Simone me voor het eerst geholpen om een huurder te vinden. Binnen een zeer korte tijd had zij een geschikte huurder gevonden tegen de huurprijs die we samen hadden bepaald. Het was een hele prettige huurder, nooit een probleem mee gehad, dit zegt iets over de mensenkennis van Simone. Afgelopen maand ging de huurder weg en het lukte Simone om het appartement gelijk weer te verhuren zonder leegstand! Ben uitermate tevreden over de samenwerking met Simone. Ze communiceert duidelijk en reageert snel.

Uitstekend

Simone

Natale

Onpersoonlijk. Telkens een standaard antwoordmail met de mededeling dat wij niet in aanmerking komen. Uiteindelijk daarin een opmerking, dat het beter is om je aan te melden bij 123wonen.nl voor... Onpersoonlijk. Telkens een standaard antwoordmail met de mededeling dat wij niet in aanmerking komen. Uiteindelijk daarin een opmerking, dat het beter is om je aan te melden bij 123wonen.nl voor actueel woningaanbod. Echter: wij zijn al maanden aangemeld!!

standaard mail sturen met afwijzing

betrokkenheid

Geen special medewerker

Reactie 123wonen.nl de verhuurmakelaar:

Beste Natale,
Beste Natale,
Wij betreuren deze slechte feedback. Wij komen graag met u in contact, u kunt altijd telefonisch contact opnemen met ons via 0570 - 234 050. Zodat we kunnen uitleggen en/of toelichten welke voorwaarden of selectiecriteria wij mee werken.
Met vriendelijke groet, Team 123Wonen Deventer