Juridische kennis
Vriendelijk
Website
Reactietijd email

Mayke Aerts

Wegens werk in het buitenland had ik mijn woning via 123 verhuurt voor een paar jaar. Zij hebben het financiële en technisch beheer verzorgd. Ik heb het contact en de service als prettig ervaren. De... Wegens werk in het buitenland had ik mijn woning via 123 verhuurt voor een paar jaar. Zij hebben het financiële en technisch beheer verzorgd. Ik heb het contact en de service als prettig ervaren. De intake van nieuwe huurders ging in goed overleg en waarbij aan alle gestelde eisen van mij als verhuurder werd voldaan. Een aanrader als je het beheer van eigen woning zorgeloos uit handen wilt geven.

Goed bereikbaar en prettig informeel contact.

Technisch beheer voor reparaties soms langere wachttijd. Reparaties zouden sneller uitgevoerd moeten kunnen worden.

Specifieke medewerker

Monique Spijker, Charmaine Kok en Arno van der Werk.

Zeer goede service!

Betrokkenheid van Ronald en Annemieke Bezemer zowel voor de verhuurder als ook voor de huurder. Zeer aangenaam om met hun samen te werken.

Ronald en Annemieke Bezemer

Carla

Zeer positief

kennis van zaken

André en Laura

Annet Demeijer

Top!

Klantvriendelijk, ter zake kundig, accuraat en pro actief

Geen.

Specifieke medewerker

Beide medewerkers even sympathiek en behulpzaam.

Jan-willem Den Hollander

Zeer slechte service

Weinig tot geen

Leer omgaan met mensen. Zowel de verhuurder als de huurders zijn klanten van je. Stop eens met het typische gedrag van makelaars dat alles kan, tot de handtekening en vervolgens kan je zelf overal... Leer omgaan met mensen. Zowel de verhuurder als de huurders zijn klanten van je. Stop eens met het typische gedrag van makelaars dat alles kan, tot de handtekening en vervolgens kan je zelf overal achteraan.

Begin inspectie was nagenoeg niks. Klachten worden niet opgelost of serieus genomen en een eind inspectie wordt vervolgens tot in de kleinste puntjes gedaan.

Meerdere

Reactie 123wonen.nl de verhuurmakelaar:

Beste Jan-Willem, vervelend dat u geen goede ervaringen heeft gehad. We doen ons best onze service continu te verbeteren, we zullen uw mening hierin meenemen. Vriendelijke groet, team 123Wonen Zwolle

Knarren

Fijne verhuurmakelaar in Limburg

Persoonlijk contact

Mobiele bereikbaarheid

Specifieke medewerker

André en Joep en uiteraard de medewerkers op kantoor

Randy

Zeer slecht

Betere communiceren

Specifieke medewerker

Zeer positief. Heldere communicatie en ter zake kundig.

Snelle reactie op email. Heldere afspraken.

?

Specifieke medewerker

Ik heb met meerdere medewerkers van doen gehad. Over allen zeer tevreden.

Mirjam van Beek

Zeer tevreden

Snelle en duidelijke communicatie. Goed bereikbaar via email, telefoon en whatsapp

Voor het inspectierapport werd gebruik gemaakt van een tool. Dit was helder en overzichtelijk. Misschien is het een idee om ook voor de geinteresseerde huurders een dergelijk tool te hanteren zodat... Voor het inspectierapport werd gebruik gemaakt van een tool. Dit was helder en overzichtelijk. Misschien is het een idee om ook voor de geinteresseerde huurders een dergelijk tool te hanteren zodat de verhuurders de info van de potentiele huurders altijd volgens eenzelfde format aangeleverd krijgen?

Monique Spijker & Charmaine Kok

Agathe Faber

Geweldig bedrijf

Woning snel weer verhuurd, goede en duidelijke communicatie. Heel blij mee!

Agnes Schuttenbeld