Juridische kennis
Vriendelijk
Website
Reactietijd email

G. Hoven

Ik verhuur een woning in de stad Groningen aan studenten.

Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf.
Doen degelijk vooronderzoek naar de best passende huurkandidaat.
De mensen, die er werken zijn zeer deskundig komen afspraken na en zijn zeer...
Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf.
Doen degelijk vooronderzoek naar de best passende huurkandidaat.
De mensen, die er werken zijn zeer deskundig komen afspraken na en zijn zeer vriendelijk.
Een makelaar met kennis van zaken, die ik ten zeerste kan aanbevelen.

Nogmaals een zeer nette makelaar, over de verbeterpunten daar moet ik te lang over nadenken !!!!! Dus bij mijn weten geen. Doorgaan zo!!!!

Specifieke medewerker

compliment voor aan alle medewerkers.

Huurder

Heel tevreden over de dienstverlening.

Professioneel en klantvriendelijk.

geen verbeterpunten, alles was tot in perfectie geregeld

Charmaine Kok

Rijad Velagic

Super!

Reageren snel, super duidelijk, altijd bereikbaar

Nvt

Patty

Danielle

Zeer professioneel. Op korte termijn een opname afspraak gehad met deze partij, waarbij ik het persoonlijke en transparante erg waardeer en zij een extra punt scoorde ten opzichte van de andere... Zeer professioneel. Op korte termijn een opname afspraak gehad met deze partij, waarbij ik het persoonlijke en transparante erg waardeer en zij een extra punt scoorde ten opzichte van de andere makelaars. Alle kandidaten zijn overzichtelijk voorgedragen, erg fijn dat ik zelf de keuze mocht maken tussen alle young professionals. Duidelijke screening en fijne nazorg! Ideaal dat alles digitaal mogelijk is, zeker in deze periode.

Niet lullen maar poetsen

Rick & Patty

E. Hartogh

Super, mocht ik op zoek zijn naar woonruimte dan bel naar Rotterdam

Lekker helder en duidelijk, komen afspraken ook echt na!

nvt

Patty

Danielle van Zalen

Hele prettige benadering, samenwerking en communicatie

Snelle reacties via email en whatsapp. Hele vriendelijke en persoonlijke benadering, omgang en communicatie.

Zowel Ronald als Annemieke

Valery Van Kerrebroeck

Positief. Professioneel en vriendelijk.

Spelen goed in op de behoefte van de huurder. Snelle en complete feedback.

De eerste contactpersoon waarmee ik in contact kwam bij 123wonen had duidelijk minder tijd om onze vereisten op te volgen en het duurde eventjes voor hij mij door stuurde naar een collega die ons... De eerste contactpersoon waarmee ik in contact kwam bij 123wonen had duidelijk minder tijd om onze vereisten op te volgen en het duurde eventjes voor hij mij door stuurde naar een collega die ons vervolgens wel goed opvolgde. Deze eerste periode zou kunnen ingekort worden door meteen een mogelijke klant door te sturen naar een meer beschikbare collega.

Annemieke Bezemer

Gertjan Kreijenveld

Alles prima geregeld

Huurders selectie en verhuur. Krijg goede info en terugkoppeling van zaken aangaande de woning die verbetert moeten worden.

Specifieke medewerker

Het team Deventer-Zwolle werkt goed samen. Geen verschil eigenlijk wie je daar spreekt, het komt goed.

Mon De Bie / Worley

SUPER!

- Vlotte en snelle communicatie
- Goede opvolging en afhandeling van het woondossier

Verschillende personen behandelen uw aanvraag, beantwoorden al je vragen. Beter zou zijn dat 1 dedicated pesroon het dossier van A tot Z aanpakt en behandeld.

Lana Schrier

Daniel James

Erg professionele speler in de markt die verhuurders ontzorgt met vriendelijke en snelle service.

Professionele service en communicatie, vriendelijke medewerkers, goed financieel en technisch beheer.

Geen.

Michel Immink