Juridische kennis
Website
Reactietijd email

D van der Schoor

Zeer goed.

Alles tot in de perfectie afgehandeld

Geen verbeterpunten

Sarina

Zaal

Wij verhuren sinds een paar jaar onze appartementen via 123wonen. We zijn tevreden over de dienstverlening, hebben steeds vlot een geschikte huurder via 123 aangeleverd gekregen. We worden goed... Wij verhuren sinds een paar jaar onze appartementen via 123wonen. We zijn tevreden over de dienstverlening, hebben steeds vlot een geschikte huurder via 123 aangeleverd gekregen. We worden goed betrokken bij het proces van verhuur, zodat we in een vroeg stadium kunnen kennismaken met de gegadigden. De communicatie loopt sinds kort via Brigitte, onze vaste contactpersoon. Dit werkt voor ons heel prettig.

Groot netwerk met gegadigden, waaronder ook expats. Klein team, waardoor de lijntjes kort zijn. Er wordt goed meegedacht met ons over het te verhuren pand. Martin, Brigitte en Cherise zijn... Groot netwerk met gegadigden, waaronder ook expats. Klein team, waardoor de lijntjes kort zijn. Er wordt goed meegedacht met ons over het te verhuren pand. Martin, Brigitte en Cherise zijn deskundig en zijn fijn om zaken mee te doen.

De telefonische bereikbaarheid is soms wat lastig, maar sinds we communiceren via onze vaste contactpersoon, loopt dit veel beter.

Specifieke medewerker

Speciale complimenten voor Brigitte en Cherise, zij werken part time, maar zijn zeer accuraat in het beantwoorden van e-mail en app contact.

H. Siebrand

Fijn contact. Komen afspraken na. Nemen veel uit handen.

Communicatie!!

Specifieke medewerker

Daan ken ik het best. Zeer correct en vriendelijk

J. Pezij

Zeer goede ervaringen met Sarina Colenbrander; behulpzame en integere makelaar. Erg snel en goed geholpen met het vinden van de juiste huurder.

Alles

Sarina Colenbrander

Frits

Positieve ervaring

Persoonlijk en klantgericht, goed overleg op alle momenten mogelijk

Er werken veel medewerkers, zoveel mogelijk continuïteit is prettig

Vooral veel afgestemd met Agnes Schuttebeld

Marjanne

Goed!

Fijne rondleiding door het appartement, goede communicatie, vriendelijke werknemers.

Wij hadden al vroeg onze interesse in het appartement aangegeven, maar zijn uiteindelijk door eigen initiatief nog op bezichtiging geweest

Lana

Elly

Zeer tevreden over de gang van zaken.
Komen hun afspraken na en altijd correct

Afspraak is afspraak
Altijd bereikbaar
Betrouwbaar

Opdrachtgever sneller een update geven

Specifieke medewerker

Jan Bergsma. Zal zeker een volgende keer weer contact met hem zoeken

Bonnie

Nvt

G.J. van D.

Uitstekend

Professioneel, Flexibel en Vriendelijk

veel contact met verschillende medewerkers, persoonlijk heb ik liever 1 contactpersoon.

Specifieke medewerker

Agnes Schuttenbeld voor haar rondleiding en sleuteloverdracht, zeer behulpzaam