Heel leerzaam, geeft veel inzicht in je eigen handelen en hoe je problemen kunt op lossen. Training is veelzijdig en na de training krijg je veel handige tools mee die je direct kunt toepassen. Ik...Heel leerzaam, geeft veel inzicht in je eigen handelen en hoe je problemen kunt op lossen. Training is veelzijdig en na de training krijg je veel handige tools mee die je direct kunt toepassen. Ik wil heel graag door naar Green Belt voor een verdiepende training. 12mprove is zeker aan te raden.
Sandra Mastenbroek
Ik zag een beetje op tegen twee dagen online training ipv fysiek. Ontzettend meegevallen door goed programma, goede interactie, voldoende energizers tussendoor en goed toegespitst op de praktijk....Ik zag een beetje op tegen twee dagen online training ipv fysiek. Ontzettend meegevallen door goed programma, goede interactie, voldoende energizers tussendoor en goed toegespitst op de praktijk. Bedankt Sander!
Gert Spijkhoven
Het was een interessante training die op een duidelijke manier werd uitgelegd door Rianne. Het was fijn om met Zoom te werken omdat ik voorheen alleen met Teams werkte was Zoom voor mij een...Het was een interessante training die op een duidelijke manier werd uitgelegd door Rianne. Het was fijn om met Zoom te werken omdat ik voorheen alleen met Teams werkte was Zoom voor mij een verademing. Het enigste minpuntje vond ik het geven van punten als iemand wat goeds had gedaan of gezegd en dat leidde een beetje af van de training. De postits die op de flipover werden geplakt waren lastig te lezen, maar nadat iemand het bij Rianne had gemeld was het een stuk beter. Verder heb ik de training als prettig ervaren.
Winfred Roggeveen
De training was goed verzorgt en duidelijk te volgen. Er was ook ruimte voor overleg. Vond de tijd voor de opdrachten wel wat aan de korte kant. Trainster was adequaat en hield het team goed aan de...De training was goed verzorgt en duidelijk te volgen. Er was ook ruimte voor overleg. Vond de tijd voor de opdrachten wel wat aan de korte kant. Trainster was adequaat en hield het team goed aan de gang. Goeie ervaring!
Jounaina Jamai
Ik heb de green belt cursus gevolgd van Rianne en Sebastiaan. Training zit goed in elkaar, zowel de online leermodule als de trainingsdagen. De trainers zijn enthousiast en helpen je goed om theorie...Ik heb de green belt cursus gevolgd van Rianne en Sebastiaan. Training zit goed in elkaar, zowel de online leermodule als de trainingsdagen. De trainers zijn enthousiast en helpen je goed om theorie om te zetten naar praktijk. Ondank het feit dat de cursus virtueel was heeft dat naar mijn gevoel niet de kwaliteit van de cursus beïnvloed. Absoluut een aanrader voor elke toekomstige green belter!
Ewart Evers
Een paar weken geleden heb ik, via 12Mprove, de Lean Yellow Belt online training mogen volgen. Als start van mijn Lean avontuur was dit een succesvolle boost. Ik kan iedereen deze online training...Een paar weken geleden heb ik, via 12Mprove, de Lean Yellow Belt online training mogen volgen. Als start van mijn Lean avontuur was dit een succesvolle boost. Ik kan iedereen deze online training via 12Mprove aanraden. Niet alleen de training was een succes ook de trainers van 12Mprove. In het bijzonder Rene Polle, wat een enthousiasme en overtuiging komt er van hem af. Van mij krijgen jullie een schitterende 10!!
Alexander Thuring
Een top trainer die goed spiegelt en je helpt bij verbeteringen door te voeren in je verbeteropdrachten. Ik heb veel inspiratie gehaald uit de trainingssessies en hiermee in mijn team al veel kunnen...Een top trainer die goed spiegelt en je helpt bij verbeteringen door te voeren in je verbeteropdrachten. Ik heb veel inspiratie gehaald uit de trainingssessies en hiermee in mijn team al veel kunnen verbeteren. Ik heb geleerd continue positief te blijven veranderen en ga dat nu ook verder doorgeven in mijn team.
Bart Van der Veen
Ik heb de Green Belt opleiding gedaan onder leiding van Sebastiaan. Hij is een fijne trainer die zijn energie en verhaal goed over weet te brengen. Doordat je het geleerde direct in praktijk moet...Ik heb de Green Belt opleiding gedaan onder leiding van Sebastiaan. Hij is een fijne trainer die zijn energie en verhaal goed over weet te brengen. Doordat je het geleerde direct in praktijk moet brengen is het een waardevolle training.
Marjan Van Berkum
Goede begeleiding in een lastige digitale tijd. Super goed gedaan en ook tijdens corona is er echt maatwerk geleverd en is ook de training persoonlijk gemaakt. Complimenten voor Sebastiaan. Fijn ook...Goede begeleiding in een lastige digitale tijd. Super goed gedaan en ook tijdens corona is er echt maatwerk geleverd en is ook de training persoonlijk gemaakt. Complimenten voor Sebastiaan. Fijn ook dat ik nog gebruik kan maken van alle naslagdocumenten
Danielle Beaujean
Top cursus, verhelderend, goed lesmateriaal, geweldige ervaring, leerzame verfrissende training, vakkundig, enthousiaste en zeer bekwame trainer met veel kennis en passie. Zeker aan te raden. De...Top cursus, verhelderend, goed lesmateriaal, geweldige ervaring, leerzame verfrissende training, vakkundig, enthousiaste en zeer bekwame trainer met veel kennis en passie. Zeker aan te raden. De theorie kun je meteen in de praktijk toe passen.