12Mprove

Bereikbaarheid / Parkeren
Groepsgrootte
Lesruimte / Lunch

Thalia Kleinepier

Duidelijke en educatieve training met veel handvaten en informatie. Een goede eerste stap richting lean werken. Dus ook in de corona periode genoeg om te leren. Op naar de volgende Belt!

Roy Berends

Het was een erg leuke en leerzame training.
René nam elke dag een hoop positieve energie mee en kan de LEAN gedachte daardoor ook echt overbrengen.
In mijn dagelijkse werkzaamheden gebruik...
Het was een erg leuke en leerzame training.
In mijn dagelijkse werkzaamheden gebruik ik veel technieken en onderdelen welke we tijdens de cursus hebben geleerd. Ik kan het zeker iedereen aanraden!

Arts

Een zeer inspirerende, leuke en interessante training. Veel interactie met trainers en medestudenten. Een online training is erg intensief maar de trainers konden perfect doseren. Al met al een erg... Een zeer inspirerende, leuke en interessante training. Veel interactie met trainers en medestudenten. Een online training is erg intensief maar de trainers konden perfect doseren. Al met al een erg goede training.

Robert Arts

Een prettige, energieke en leerzame training. Een online training is zeer intensief maar de trainers konden goed doseren. Al met al een goede training met veel interactie met trainers en medestudenten

Remco Thurlings

Door het enthousiasme van Mei An (Mandy) en Coen Brouwer heb ik een erg leuke en zeer leerzame training gehad. Af en toe was het qua theorie/leerstof erg veel, maar uiteindelijk heb ik een hoop... Door het enthousiasme van Mei An (Mandy) en Coen Brouwer heb ik een erg leuke en zeer leerzame training gehad. Af en toe was het qua theorie/leerstof erg veel, maar uiteindelijk heb ik een hoop lean-bagage meegekregen!

Remco Thurlings

Door het enthousiasme van Coen en Mei An (Mandy) Phoa heb ik een erg leuke en zeer leerzame training gehad. Af en toe was het qua theorie/leerstof erg veel, maar uiteindelijk heb ik een hoop... Door het enthousiasme van Coen en Mei An (Mandy) Phoa heb ik een erg leuke en zeer leerzame training gehad. Af en toe was het qua theorie/leerstof erg veel, maar uiteindelijk heb ik een hoop lean-bagage meegekregen!

Ingrid Van den Bosch

Januari 2021 mijn Greenbelt gehaald onder begeleiding van Mandy Phoa!
Januari 2021 mijn Greenbelt gehaald onder begeleiding van Mandy Phoa!
Mandy is vol energie, enthousiast, vrolijk en bovenal kundige op haar vakgebied. Haar presentaties vrolijkt ze altijd op met leuke tekeningen!
Bedankt Mandy voor al je inspiratie!

Ingrid Van den Bosch

Januari 2021 heb ik mijn greenbelt gehaald onder begeleiding van Coen Brouwer.
Coen, bedankt voor het delen van je enthousiasme, kennis en humor! Je motiveert en enthousiasmeert de deelnemers...
Januari 2021 heb ik mijn greenbelt gehaald onder begeleiding van Coen Brouwer.
Coen, bedankt voor het delen van je enthousiasme, kennis en humor! Je motiveert en enthousiasmeert de deelnemers !
Ik ga nu met de kennis en met enthousiasme aan de gang bij onze organisatie.

Mildred Mom

Green Belt training gevolgd. Mandy bruist van de energie en brengt dat ook over. De uitleg wordt nog duidelijker door haar mooie tekeningen. Ze maakt het levend. Door Coronamaatregelen online... Green Belt training gevolgd. Mandy bruist van de energie en brengt dat ook over. De uitleg wordt nog duidelijker door haar mooie tekeningen. Ze maakt het levend. Door Coronamaatregelen online gevolgd.

Mildred Mom

Green Belt training gevolgd. Door Corona online. Coen is een gedreven trainer; hij maakt het duidelijk met voorbeelden uit de praktijk. Op de site is alles goed terug te vinden.