Coen vertaalt de theorie van een Green Belt goed door naar de praktijk. Hij komt met goede voorbeelden. Maar belangrijker: hij zet je aan tot nadenken, zodat de stof ook echt eigen wordt. Hij is...Coen vertaalt de theorie van een Green Belt goed door naar de praktijk. Hij komt met goede voorbeelden. Maar belangrijker: hij zet je aan tot nadenken, zodat de stof ook echt eigen wordt. Hij is enthousiast en vrolijk.
Ella Stoop
Mei An (Mandy) is een enthousiaste trainer. Ze beschikt over de kennis van Lean en geeft daarbij ook praktijk voorbeelden. Ze daagt je uit om de stof echt tot je te nemen. En daarbij past ze de...Mei An (Mandy) is een enthousiaste trainer. Ze beschikt over de kennis van Lean en geeft daarbij ook praktijk voorbeelden. Ze daagt je uit om de stof echt tot je te nemen. En daarbij past ze de methodologie ook zelf toe in de training. Ik heb veel geleerd en ben enthousiast om dit toe te passen in de praktijk.
Rob van Hout
Hele leuke en leerzame training geweest. Mandy is energiek, kundig en weet de aandacht van de deelnemers goed vast te houden. Mede door gebruik van leuke voorbeelden, filmpjes etc. Jammer dat door...Hele leuke en leerzame training geweest. Mandy is energiek, kundig en weet de aandacht van de deelnemers goed vast te houden. Mede door gebruik van leuke voorbeelden, filmpjes etc. Jammer dat door Corona de training niet fysiek kon doorgaan, maar ook online ging het prima!
Rob van Hout
Hele leuke en leerzame training geweest. Coen is kundig, heeft humor en weet de aandacht van de deelnemers goed vast te houden. Mede door gebruik van leuke voorbeelden, filmpjes etc. Jammer dat door...Hele leuke en leerzame training geweest. Coen is kundig, heeft humor en weet de aandacht van de deelnemers goed vast te houden. Mede door gebruik van leuke voorbeelden, filmpjes etc. Jammer dat door Corona de training niet fysiek kon doorgaan, maar ook online ging het prima!
Sander Glas
Het enthousiasme in combinatie met heldere tekst en uitleg; dan ga je de lol er vanzelf van inzien! Door corona moesten we digitaal blijven. Daar zag ik best tegenop. Maar Coen en Mei-An hebben zich...Het enthousiasme in combinatie met heldere tekst en uitleg; dan ga je de lol er vanzelf van inzien! Door corona moesten we digitaal blijven. Daar zag ik best tegenop. Maar Coen en Mei-An hebben zich daar prima doorheen gewerkt.
van Mossel
De training vond volledig online plaats met een e-learning module en examen vooraf, het tempo van de modules en de hoeveelheid 'huiswerk' was gebalanceerd, veel interactie binnen de groep en met de...De training vond volledig online plaats met een e-learning module en examen vooraf, het tempo van de modules en de hoeveelheid 'huiswerk' was gebalanceerd, veel interactie binnen de groep en met de trainers, prettige en persoonlijke aanpak, trainers waren goed voorbereid.
Laura de Bresser
Goede time management, verschillende oefeningen om gefocust te blijven, duidelijke uitleg, interactief, veel praktijkoefening. Soms wat IT problemen, iets te veel herhaling van de theorie (die ik...Goede time management, verschillende oefeningen om gefocust te blijven, duidelijke uitleg, interactief, veel praktijkoefening. Soms wat IT problemen, iets te veel herhaling van de theorie (die ik vrij makkelijk vond), onduidelijkheid over praktijkopdracht en beschikbare materialen, was heel handig geweest als de materialen (VSM) digitaal gebruikt hadden kunnen worden i.p.v. printversies.
Jennifer van Bavel
Top training! Ondanks de online situatie wordt deze training interactief gegeven. De trainer STAAT te vertellen en zit niet achter een power point, heel fijn! Er is ruimte om in break-out rooms met...Top training! Ondanks de online situatie wordt deze training interactief gegeven. De trainer STAAT te vertellen en zit niet achter een power point, heel fijn! Er is ruimte om in break-out rooms met cursisten te brainstormen of overleggen. Als tip wil ik meegeven dat een hand-out m.b.t. de theorie welke aansluit bij de gegeven training ondersteunend kan zijn voor het examen. Gestructureerd op welke tool je in welke fase kunt inzetten. Complimenten voor Rianne, haar energie weet ze goed over te brengen via het scherm. Ik zou zeker nog een training bij 12mprove doen :-)
Matthieu Wolff
Prima training, goede coach. Ondanks de online training was het geslaagd om interactief sessie te maken. Veel geleerd over Lean en hoe ik de tool in de praktijk kan brengen. Ik miste nog de algeheel...Prima training, goede coach. Ondanks de online training was het geslaagd om interactief sessie te maken. Veel geleerd over Lean en hoe ik de tool in de praktijk kan brengen. Ik miste nog de algeheel aanpak om Lean te implementeren in een bedrijf
Marc Aubel
Ondanks de beperkingen in de Corona tijd is Rianne erin geslaagd een goede interactieve training te geven. De interactieve breakouts waren een prima alternatief. Mooi dat de training gekoppeld werd...Ondanks de beperkingen in de Corona tijd is Rianne erin geslaagd een goede interactieve training te geven. De interactieve breakouts waren een prima alternatief. Mooi dat de training gekoppeld werd aan een praktijkopdracht zodat je de stof direct in je eigen werkomgeving kon toepassen. De cursus heeft zo direct bijgedragen aan echte verbeteringen.