Coen is een leuke en enthousiaste trainer die de lesstof op een energieke manier over kan brengen. Daarnaast kan je de theorie van de training meteen in de praktijk toepassen. Zeker een aanrader!
Peter de Wit
Gedegen Black Belt opleiding met praktische doorvertaling naar de praktijk. Het direct toepassen van de theorie in zowel de trainingsdagen als de eigen praktijk, zorgen voor een optimaal...Gedegen Black Belt opleiding met praktische doorvertaling naar de praktijk. Het direct toepassen van de theorie in zowel de trainingsdagen als de eigen praktijk, zorgen voor een optimaal leer-effect. Dit gevoegd bij de goede interactie tussen de deelnemers onderling en de trainers maken de training 'een feestje'! Ook de verschillende gastsprekers zorgen voor de juiste afwisseling en leveren een positieve bijdrage aan de kwaliteit. Kortom een aanrader als je van een interactieve, praktisch toepasbare training houdt waar ook volop gelachen wordt! 12Mprove krijgt van mij een dikke 9 ... er valt immers altijd nog iets te verbeteren....!
Anne Hogestijn
Super interactief trainingstraject gehad bij 12mprove! Wat een leuke combinatie van theorie en het direct kunnen toepassen in de praktijk. Alle theoretische onderwerpen worden besproken met...Super interactief trainingstraject gehad bij 12mprove! Wat een leuke combinatie van theorie en het direct kunnen toepassen in de praktijk. Alle theoretische onderwerpen worden besproken met voorbeelden uit de praktijk en er is tegelijk interactie met de deelnemers (leuke anekdotes tussendoor van René en DAT zorgt voor de beste manier van leren, in ieder geval bij mij).
Denk je dat het na de Green Belt training klaar is? Neeeee, je bent aangesloten bij een community, dus als je wilt, stop je nooit met leren (ze maken het waar: continu verbeteren). Mooie manier van opleiden en connected blijven. You 12Mprove? Gegarandeerd succes bij deze opleider. De trainers maken het verschil hier! Ga zo door!
Michelle Broerse
Een training die zelf het schoolvoorbeeld is van continu verbeteren, top en steeds passend bij wat wij als klant nodig hebben! Coen is een trainer die er iedere training het maximale uithaalt en...Een training die zelf het schoolvoorbeeld is van continu verbeteren, top en steeds passend bij wat wij als klant nodig hebben! Coen is een trainer die er iedere training het maximale uithaalt en blijft enthousiasmeren.
Marianne De Baan-Meulmeester
Toptrainer! Daagt uit tot doen, duidelijke communicatie. Training zet aan tot denken buiten je comfortzone, leuk, leerzaam en interactief. Mooie opdrachten in groepsverband en individuele...Toptrainer! Daagt uit tot doen, duidelijke communicatie. Training zet aan tot denken buiten je comfortzone, leuk, leerzaam en interactief. Mooie opdrachten in groepsverband en individuele presentaties. De feedback met tips en tops neem ik mee. Met elkaar beter worden en de klant centraal!
Suat Aksakal
Wat een inspirator. Trekt je mee in zijn enthousiasme. Prettige, goed gedoseerde manier van overbrengen van het te leren stof. Buiten de lessen om ook goed bereikbaar voor (hulp)vragen
Dick van Driel
Energieke, inspirerende, en duidelijke trainer. Stemt continu het aanbod af op de behoefte. Loopt soepel door de, soms taaie, stof. Zelfs de eerste dag digitaal ging op deze manier. Grote aanrader.
Roland Hill
Niet alleen een goede voorbereiding op green belt examen maar leuk om te doen. Trainer was zeer ervaren en enthousiast. Daagt iedereen uit om Lean toe te passen en gaf handvatten om dit ook te doen.
Ingrid de Boer
Coen inspireert en motiveert. Mooie interactieve training en niet onbelangrijk mede daardoor ook geslaagd voor het examen. Het enige wat ik prettiger had gevonden is dat het examen niet op de...Coen inspireert en motiveert. Mooie interactieve training en niet onbelangrijk mede daardoor ook geslaagd voor het examen. Het enige wat ik prettiger had gevonden is dat het examen niet op de laatste volle trainingsdag wordt afgenomen. Ik vond het lastig om mijn focus nog goed op de training te houden en was meer bezig met het examen.
Ron Beenhakker
Super interessante en met succes afgeronde Lean Green Belt training gevolgd bij 12Mprove. Zeer enthousiaste en goede trainers en ik werd aangenaam verrast door de inspirerende gastsprekers. Goede...Super interessante en met succes afgeronde Lean Green Belt training gevolgd bij 12Mprove. Zeer enthousiaste en goede trainers en ik werd aangenaam verrast door de inspirerende gastsprekers. Goede faciliteiten en voorzorgmaatregelen m.b.t. Corona. Echte aanrader!!