12Mprove

Bereikbaarheid / Parkeren
Groepsgrootte
Lesruimte / Lunch

Jeroen Kwint

Bij 12Mprove de summer school green belt Lean net afgerond. De training was echt goed. Tempo zat er lekker in. Veel interactie, het zoeken naar de praktijk en oefenen. In de klassen zelf wordt lean... Bij 12Mprove de summer school green belt Lean net afgerond. De training was echt goed. Tempo zat er lekker in. Veel interactie, het zoeken naar de praktijk en oefenen. In de klassen zelf wordt lean ook toegepast, waardoor het niet alleen theorie is, maar het ook direct zichtbaar wordt en mee geoefend kan worden. Echt een aanrader als je je werk makkelijker en leuker wil maken. Laat je verbazen en ga op zoek naar de verbeteringen in je werkomgeving.

Niels

De training als geheel was echt super. Mooie balans tussen theorie, praktijk en interactie. Wellicht hadden de sprekers wat meer praktijkervaring kunnen delen omtrent hoe je in de praktijk een begin... De training als geheel was echt super. Mooie balans tussen theorie, praktijk en interactie. Wellicht hadden de sprekers wat meer praktijkervaring kunnen delen omtrent hoe je in de praktijk een begin kan maken maar waren desalniettemin erg inspirerend. De trainers waren bekwaam en zeer enthousiast.

Mark Slot

Ik heb de summerclass doorlopen. Ik vond het een zeer inspirerende en afwisselende training. De manier van stof toecienen is afwisseleld en de gast sprekers erg sterk en verdiepend. Ik kan 12Mprove... Ik heb de summerclass doorlopen. Ik vond het een zeer inspirerende en afwisselende training. De manier van stof toecienen is afwisseleld en de gast sprekers erg sterk en verdiepend. Ik kan 12Mprove zeker aanbevelen!

Saskia Spoor

Heldere uitleg van de theorie gecombineerd met verschillende praktijkopdrachten. Knap hoe het Rianne lukte om online veel interactie met de groep te krijgen. Na afloop van de twee trainingsdagen (en... Heldere uitleg van de theorie gecombineerd met verschillende praktijkopdrachten. Knap hoe het Rianne lukte om online veel interactie met de groep te krijgen. Na afloop van de twee trainingsdagen (en wat uurtjes zelfstudie) kon ik gemakkelijk het examen halen.

veronique ummels

Na de invoering van de corona maatregelen speelde 12Improve direct in met een goede online training Lean Greenbelt via zoom. Het werkte prima. De groepsgrootte was precies goed (10). De gezamenlijke... Na de invoering van de corona maatregelen speelde 12Improve direct in met een goede online training Lean Greenbelt via zoom. Het werkte prima. De groepsgrootte was precies goed (10). De gezamenlijke sessie waarin trainer Rianne de theorie uitlegde werden aangevuld met kleine opdrachten voor 2 of 3 personen via de break out room. De kwaliteit was inhoudelijk wat ik ervan gehoopt had en het online kanaal functioneerde boven verwachting goed en effectief. Ik kan deze training aanraden.

Mark Elings

Afgelopen weken heb ik van Rianne de cursus Lean Green Belt gekregen. Ze deed dit heel goed, legde de stof helder uit met veel praktijkvoorbeelden. Het examen was hierna een eitje. Aanrader!

Michiel Doornenbal

Mijn ervaring is goed. Vooral de inhoud en filosofie sprak mij aan. Daarbij enthousiaste trainer die gedegen kennis van zaken heeft in de diepte en breedte. Ben zelden zo gemotiveerd uit een... Mijn ervaring is goed. Vooral de inhoud en filosofie sprak mij aan. Daarbij enthousiaste trainer die gedegen kennis van zaken heeft in de diepte en breedte. Ben zelden zo gemotiveerd uit een training gekomen.

William de Rooij

Veel technieken geleerd. Sander paste ze zelf ook heel goed toe en gaf veel praktijkvoorbeelden. De training bracht me nog meer dan ik van te voren dacht. De sfeer was ook super. Tussen de serieuze... Veel technieken geleerd. Sander paste ze zelf ook heel goed toe en gaf veel praktijkvoorbeelden. De training bracht me nog meer dan ik van te voren dacht. De sfeer was ook super. Tussen de serieuze stukken door veel gelachen.

Manon van Rooijen - van der Bas

Ik heb training gehad van Sander Eggenhuizen. Hij was erg geduldig en nam de tijd zich in te leven in de Organisatie sfeer, en " way of working" hierdoor werd de training goed aangepast op onze... Ik heb training gehad van Sander Eggenhuizen. Hij was erg geduldig en nam de tijd zich in te leven in de Organisatie sfeer, en " way of working" hierdoor werd de training goed aangepast op onze doelstellingen.

Matthijs Hulsbosch

Wat een energie straal je uit en de wijze waarop je de theorie visualiseert naar papier werkt erg ondersteunend. Dankzij jouw didactische aanpak ben ik in staat geweest de lean methodiek eigen te... Wat een energie straal je uit en de wijze waarop je de theorie visualiseert naar papier werkt erg ondersteunend. Dankzij jouw didactische aanpak ben ik in staat geweest de lean methodiek eigen te maken