Daarnaast wist de trainer goed vertaalslag van theorie naar praktijk...Inhoud van de training was divers en de verschillende dagen sloten goed op elkaar en op de elearning Yellow Belt aan.
Daarnaast wist de trainer goed vertaalslag van theorie naar praktijk te maken. Ik heb het incompany aspect dan ook als positief ervaren.
Op de elearning was het 1 en ander aan te merken. Het was soms onoverzichtelijk en onduidelijk wat er precies van je verwacht werd de volgende trainingsdag.
Cees de Groot
Top trainer, veel aandacht voor individuele vragen en opmerkingen, veel praktijk voorbeelden, prettig in de omgang. juist gekozen omgeving voor de cursus. Veel uitleg, herhaling, en support....Top trainer, veel aandacht voor individuele vragen en opmerkingen, veel praktijk voorbeelden, prettig in de omgang. juist gekozen omgeving voor de cursus. Veel uitleg, herhaling, en support. Ook buiten de trainingsdagen om veel support en snelle antwoorden op vragen.
Danny Zheng
- Zetten een enorm open sfeer neer waarbij deelnemers zich volledig konden...Ik heb de zomerklas Lean Green Belt gevolgd in Oudewater. De training werd verzorgd door Frank en Sebastiaan.
- Zetten een enorm open sfeer neer waarbij deelnemers zich volledig konden richten op de training. De trainers zijn flexibel en bieden maatwerk door goed in te gaan op de persoonlijke leerdoelen.
- Heerlijke interactie met de trainers en deelnemers. Zeker een aanrader
- Goede afwisseling van opdrachten, praktijk, theorie, uitdagingen, gastsprekers en eigen voorbeelden.
Kortom, top!
Bas Meier
- Sterke, ervaren trainers - Goede balans theorie/praktijk - Drive om het maximale uit de training te halen - Direct goed toepasbaar in eigen werkpraktijk - De trainers 'prikken'...- Sterke, ervaren trainers - Goede balans theorie/praktijk - Drive om het maximale uit de training te halen - Direct goed toepasbaar in eigen werkpraktijk - De trainers 'prikken' je op de punten waar jij je persoonlijk nog verder op kunt ontwikkelen
Ronald Spaan
Ik heb de Zomerklas als zeer positief ervaren. Hun kantoor antwoordde ook snel op mijn vragen. De trainers waren professioneel en duidelijk. Zij hielden de groepsdynamiek en hun behoeften in de...Ik heb de Zomerklas als zeer positief ervaren. Hun kantoor antwoordde ook snel op mijn vragen. De trainers waren professioneel en duidelijk. Zij hielden de groepsdynamiek en hun behoeften in de gaten. Tip: Voor mij was het makkelijker geweest als er een speciale downloadmap voor de Zomerklas zou zijn.
Ernst Weda
Prettig aan de training vond ik dat je op een goed tempo door de theorie en de praktijk van Agile en de rol van scrum master meegenomen wordt. De voorbeelden, praktijksimulaties en tekeningen...Prettig aan de training vond ik dat je op een goed tempo door de theorie en de praktijk van Agile en de rol van scrum master meegenomen wordt. De voorbeelden, praktijksimulaties en tekeningen heb ik heel behulpzaam ervaren om me de theorie eigen te maken. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in het in één keer slagen voor het examen. Steven en 12mprove bedankt voor weer een geslaagde training!
J van Wijk
Tempo wordt er goed ingehouden, inhoudelijk is Steven zeer goed en weet de materie zeer goed uit te leggen en te vertalen naar de praktijk. Scrum was mij volledig onbekend maar met deze cursus heb...Tempo wordt er goed ingehouden, inhoudelijk is Steven zeer goed en weet de materie zeer goed uit te leggen en te vertalen naar de praktijk. Scrum was mij volledig onbekend maar met deze cursus heb ik voldoende houvast dit toe te passen in de dagelijkse praktijk!
Pieter Segers
De Lean Green Belt zomerklas training van 12Mprove was een mooie leerzame en energieke ervaring. De bevlogenheid van trainers Frank en Sebastiaan en hun interactieve aanpak werd de Lean-gedachte en...De Lean Green Belt zomerklas training van 12Mprove was een mooie leerzame en energieke ervaring. De bevlogenheid van trainers Frank en Sebastiaan en hun interactieve aanpak werd de Lean-gedachte en -methodiek vrij gemakkelijk eigen gemaakt. En de verschillende gastsprekers gaf de training zeker nog een extra dimensie. Zeker een aanrader!
Jeroen Oomkes
Goede trainer met veel theoretische kennis en praktijkvoorbeelden; ruimte voor discussie. Veel handige tips en manieren om dingen te visualieren in trainingen. Locatie intern bij eigen bedrijf....Goede trainer met veel theoretische kennis en praktijkvoorbeelden; ruimte voor discussie. Veel handige tips en manieren om dingen te visualieren in trainingen. Locatie intern bij eigen bedrijf. Online training aandachtspunt (qua werking vragen.
Ivo Braam
Ik heb een hele prettige training gehad! De theorie was behoorlijk statisch maar door het enthousiasme en de praktische uitleg van Jacco was het goed te volgen. Jacco speelt goed in op de huidige...Ik heb een hele prettige training gehad! De theorie was behoorlijk statisch maar door het enthousiasme en de praktische uitleg van Jacco was het goed te volgen. Jacco speelt goed in op de huidige situatie, laat je ervaren hoe je de theorie in de praktijk kunt brengen en stelt de juiste vragen om je te triggeren. Hij is bereikbaar en hij heeft een hele positieve uitstraling.