In Maart heb ik de training Yellow Belt gevolgd. De online training zorgde voor een goede voorbereiding bij de participanten. De trainer was zeer enthousiast, goed voorbereidt en gaf...In Maart heb ik de training Yellow Belt gevolgd. De online training zorgde voor een goede voorbereiding bij de participanten. De trainer was zeer enthousiast, goed voorbereidt en gaf goede/duidelijke uitleg. Daarnaast kon hij op basis van zijn kennis inspelen op de (soms ingewikkelde) vragen.
Ronald Koster
Trainer Sander voelde goed de groep aan mbt zowel de samenstelling (vakgebied en kennis) als de persoonlijke leerdoelen en wist ons goed te motiveren. Goede afwisseling tussen "opnemen" en "doen",...Trainer Sander voelde goed de groep aan mbt zowel de samenstelling (vakgebied en kennis) als de persoonlijke leerdoelen en wist ons goed te motiveren. Goede afwisseling tussen "opnemen" en "doen", die mij goed helpt om te zorgen dat het gedachtengoed beklijft. Geen tips om het anders te doen.
Mandy Kruizinga
Tegelijkertijd rustig en enthousiast. Sander speelde erg goed in op ons kennis niveau en op ons energie niveau. Dankzij hem was onze Lean/Agile Yellow Belt training zowel een leuke als een leerzame...Tegelijkertijd rustig en enthousiast. Sander speelde erg goed in op ons kennis niveau en op ons energie niveau. Dankzij hem was onze Lean/Agile Yellow Belt training zowel een leuke als een leerzame dag.
Robin Heuvelman
Super fijne sfeer tijdens de training. Word veel beeldend uitgelegd. Hierdoor leer je het lean en agile principe heel goed. Veel interactie en een fijne spar partner voor casussen vanuit de...Super fijne sfeer tijdens de training. Word veel beeldend uitgelegd. Hierdoor leer je het lean en agile principe heel goed. Veel interactie en een fijne spar partner voor casussen vanuit de werkvloer. Top training!
Gabriëlle Boltjes
We hebben een aantal zeer toegankelijke dagen met elkaar beleefd. Aan de hand van veel praktijkvoorbeelden en praktijkopdrachten hebben we echte handvaten gekregen om de stof mee te nemen in het...We hebben een aantal zeer toegankelijke dagen met elkaar beleefd. Aan de hand van veel praktijkvoorbeelden en praktijkopdrachten hebben we echte handvaten gekregen om de stof mee te nemen in het dagelijkse werk.
Danny van Hout
Een trainer die de tijd neemt om de inhoud duidelijk te maken. Ten alle tijden bereikbaar voor vragen. Weet de materie interessant te houden en de groep echt mee te krijgen.
David van der Meulen
Green Belt is een training die mij, samen met mijn subgroep, direct resultaat heeft opgeleverd. Zonder de greenbelt was de winst uit ons project niet zo snel zichtbaar geworden. Dankzij de...Green Belt is een training die mij, samen met mijn subgroep, direct resultaat heeft opgeleverd. Zonder de greenbelt was de winst uit ons project niet zo snel zichtbaar geworden. Dankzij de enthousiaste trainer, Sander, en de gehele groep een mooie toevoeging aan mijn curriculum die meteen in de praktijk toepasbaar is.
Mandy van Schie
Interactieve training onder enthousiaste begeleiding van Sander. Hij weet je te boeien met sprekende voorbeelden en veel afwisseling tijdens de trainingen. Én het is direct toepasbaar in de...Interactieve training onder enthousiaste begeleiding van Sander. Hij weet je te boeien met sprekende voorbeelden en veel afwisseling tijdens de trainingen. Én het is direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk.
Onno Strubbe
Mooie training gehad, met een actieve en enthousiaste groep collega's. In goede banen geleid door Sander die met zijn sprekende voorbeelden en interactieve opzet ervoor zorgde dat alle energie...Mooie training gehad, met een actieve en enthousiaste groep collega's. In goede banen geleid door Sander die met zijn sprekende voorbeelden en interactieve opzet ervoor zorgde dat alle energie optimaal werd gekanaliseerd.
Wim Steenkamp
Ik kijk terug op uitstekende trainingsdagen. Het ondersteunend lesmateriaal m.n. de video's is van hoog nivo. Het visualiseren van lesmateriaal ipv overvloed aan sheets was voor mij een eye-opener....Ik kijk terug op uitstekende trainingsdagen. Het ondersteunend lesmateriaal m.n. de video's is van hoog nivo. Het visualiseren van lesmateriaal ipv overvloed aan sheets was voor mij een eye-opener. Ik beveel een incompanytraining aan.